-
Słyszałam od kilku koleżanek o naszyjniku z bursztynu, który łagodzi ból ząbkowania. działa, czy nie działa?
Myślę ze cos w tym musi być. Widziałam wiele stron w necie i za granicą jest to bardzo popularne. Chciała bym usłyszeć wasze opinie.
Ewa
[sonda= Czy naszyjnik z bursztynu na ząbkowanie działa, czy nie działa?]
[*]TAK
[*]NIE
[*]Nie sprawdzałam, ale chce spróbować
[*]Nie sprawdzałam, ale nie chce spróbować
[/sonda]
-
Słyszałam z kilku źródeł o rzekomo zbawiennym działaniu bursztynu, który łagodzi ból i dolegliwości związane z ząbkowaniem. Chciałabym zapytać mamy korzystające ze sprzedawanych w tym celu naszyjników o wasze odczucia - działa, czy nie działa? Wasze dzieci noszą naszyjnik przez cały czas, czy tylko w porach zwiększonego bólu? Mam wątpliwości związane z zakładaniem czegoś na szyję takiemu maluchowi, czy np. nie udusi się tym naszyjnikiem podczas snu itp.
-
słuchajcie. widziałam taki naszyjnik z bursztynów u synka sąsiadki, który ma niecałe 2 latka. spytałam, bo mnie zaciekawiło, po cóż chłopczyk nosi koraliki. powiedziała, że ciężko przechodził ząbkowanie i kupiła to ustrojstwo na jakiejś eko-stronie. ponoć bardzo pomogło a teraz nosi, bo pomaga przy chorobach gardła.
mam złe doświadczenia sprzed prawie 10 lat z ząbkowania syna a teraz moja półroczna jula robi mi powtórkę z rozrywki.
stosowała to któraś z was? pomaga?
-
Synek ma koszmarny katar. Nie pierwszy w jego życiu ale pierwszy taki wstrętny
że nie widać ale słychać...
Katar jest od zeszłego tygodnia ale formę tak intensywną przybrał wczoraj i od
razu byłam u pediatry. Okazało się że poza katarem jest też dosyć zawalone
gardło. Pani doktor dała antybiotyk SUMAMMED czym mnie zdziwiła ale ponieważ w
okolicy jest bardzo wiele dzieci chorych na anginę to zdecydował że dam mu ten
antybiotyk.
Dziś daje drugi dzień oczywiście na katar on nie działa i...
-
pytalam w tym watku co byl ale nikt nie odpisal to tutaj putam :)
-
Pytanie do mam, które zdecydowały się w ten sposób ulżyć swoim maluchom: Czy
podziałało i jak w kwestii technicznej noszenia ww. naszyjnika - czy maluchy
przyjeły go spokojnie, z ulgą czy też się buntowały?