hippodamia 11.12.05, 00:11 Dziewczyny co myślicie o biżuterii z bursztynem? Przegladając parę ston stwierdziłam, że jestem za! www.ambersto.pl/pol/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: bursztyn 11.12.05, 11:39 Ja osobisci nie przepadam za bizuteria, chociaz...te wisiorki na drugim zdjeciu sa calkiem interesujace -pomyslalam,ze fajnie by wygladaly np. do czarnego lub brazowego dopasowanego golfa Odpowiedz Link Zgłoś
hippodamia Re: bursztyn 11.12.05, 12:39 Ja właściwie to też biżuterii nie noszę (poza zaręczynowym pierścionkiem ;-) Jednak kiedy zobaczyłam te stronki to pomyślałam,że może jednak się skuszę. Bursztyn polskim dobrem narodowym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: bursztyn 11.12.05, 12:48 Grycan + maly polski bursztynek:-). W koncu od czego slynne haslo pana Zborowskiego: "Teraz Polska" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: bursztyn 11.12.05, 13:02 haha, dostalam kiedys od mojego bylego faceta ten wisiorek ze strony 27 katalogu ambersto. chociaz, jak tak ogladam ich inne propozycje, to zaluje, ze nie towarzyszylam mu wtedy w zakupach :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: bursztyn 11.12.05, 14:07 piekna jest.mi szczegolnie podobaja sie pierscionki z duzymi bursztynami ale niestety nie stac mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
amber-mania.pl [...] 09.04.13, 15:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: bursztyn 09.04.13, 15:19 a surowiec to skąd, bo legalne pozyskiwanie nie jest możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
hothotterviolett Re: bursztyn 09.04.13, 18:36 Jestem za, niektóre nowoczesne modele są bardzo ładne. To świetna alternatywa dla sztucznej biżuterii, też niedroga, ale czasami bardzo efektowna i rzadko spotykana, szczególnie poza Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: bursztyn 11.04.13, 20:57 Grzegorz Pyra Piro projektuje ciekawą biżuterię z bursztynem. Odpowiedz Link Zgłoś