bursztyn

(4 wyniki)
  • Drogie Mamy! Bardzo proszę o opinie na temat tego ośrodka, jak równięż na temat samej miejscowości! Wiem że jest mała ale to nie problem bo blisko Ustronie i Kołobrzeg. Ale nie wiem jak z plażą? Rzeczywiście jest tak wąska? Będę wdzieczna za każdą opinię!!! Pozdrawiam Agnieszka
  • Czy ktoś się wybiera do OW Bursztyn w Sianożetach (poczatek lipca) a może ktos tam juz był???? interesuje mnie ogólnie jak tam jest i czy to prawda że tam sa jakieś "zajęcia" dla dzieci nasza córeczk ma 4 latka. I co się tam robi jak pada???? Juz dawno nie byłam w Polsce na wakacjach i troche się boje Czy jest tam gdzieś jakiś basen z którego można korzystaż . Oj mam mnóstwo pytań. Pozdrawiam
  • Oferta dosyć fajna,może ktoś już tam był i może podzielić się swoimi spostrzeżeniami co do warunków i wyżywienia?
  • Mamy zamiar wybrać się tam razem z dziećmi - córka 7 lat i roczne bliźniaki. Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego ośrodka? Jakie warunki, wyżywienie , obsługa , odległość od plaży i sama plaża ? Będę wdzięczna za odpowiedzi :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się