Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      bursztyn

bursztyn

(9 wyników)
    • Zastanawiam się nad tymi ośrodkami i nie wiem który wybrać. W Bursztynie mam wpłaconą zaliczke, siostra zaliczkowała Wrzos,ale niestety nie może pojechać. Więc i tak jedna zaliczka przepadnie :(, ale który osrodek wybrać ??
    • proszę o informacje na temat tego ośrodka - obsługa, wyżywienie itd.
    • ...poprosze o opinię o tym ośrodku. Cena i pokoje wydaja się być ok. Ale jak to wygląda naprawdę. Czy posiłki (zwłaszcza obiady) są smaczne, odpowiednie dla małych dzieci (2,5 roku)? A plac zabaw? Jak daleko jest do morza? Jakie sa plaże w Sianożętach? Bardzo będę wdzięczna o opinie.
    • Mam zarezerwowany tam pokój. Jednak znalazłem kilka zdjęć w necie pokoi w tym "hotelu" i trochę czuć tam poprzedni ustrój. Czy ktoś z Was był w tym ośrodku, jakie są wasze opinie na temat tego ośrodka.
    • Mnie już głowa boli od tego szukania. Pomóżcie!! Fajne domki z wyżywieniem.
    • To teraz moze opowiemy jakie "skarby" znalezliscie na plazy. Pytam bo bardzo czesto widze na plazach ludzi z wykrywaczami metalu :) Albo po prostu zbierajacych cos do reklamowek, muszelki czy kamyki, moze bursztyny...lub cos innego... Wiec co ciekawego znalezliscie?
    • Witam W tym roku ponownie wybieram się do Sianożęt do OW BURSZTYN 0d 10 lipca z Bytomia . Kto jeszcze ?? Nad jednym ubolewam, to mało atrakcji na plaży (boiska do siatki i sporty wodne) :(
    • Uwielbiam morze. W tym roku postanowilismy odwiedzić Rowy,ale nigdy tam nie byliśmy. Czy to odpowiednie miejsce dla lubiących spokój?Jak jest na plaży?Czy są bursztyny?Co powiecie o tej miejscowości.A może nie warto tam jechać? Wybieram się z męzem, 16 letnią córką i małym psem, z którym chciałabym spacerowac rano brzegiem morza. Wybralismy kwatere Zameczek, czy ktoś tam był? Do tej pory odwiedzliśmy małe wioski na zachodnim pomorzu i było ok, czasem tylko przy brzydkiej pogodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się