Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      bursztyn

bursztyn

(9 wyników)
    • zastanawiam sie nad zakupem tej farby, bardzo bym chciala uzyskac kolorek ladnego, jasnego, cieplego brazu; moze byc troche ciemniejszy od biedy, ale byle nie rudy!! chce uniknac efektu rudego polysku. Znacie kolor "jasny bursztyn"? na tych "sztucznych wlosach"w palecie wyglada fajnie... a jak to sie ma do rzeczywistosci? dzieki za odp:) Czekam na inne propozycje sprawdzonych farb w tym kolorze (niekoniecznie Loreal)
    • umylam nim moje tłuste włosy wczoraj popoludniu i są w takim stanie jak bym je umyła późnym wieczorem. czekam na jka dlugo starczy taki efekt:)
    • Cześć, zastanawiam się pomiędzy trzema z tych do spłukiwania: - z aloesem i keratyną - z bursztynem i nagietkiem - z melisą i limonką Mam przesuszone, ale i ostatnio przetłuszczające się włosy, więc jeśli chodzi o przeznaczenie, to pasowałby mi każdy. Interesuje mnie widoczne nawilżenie włosów bez obciążenia i właśnie nie wiem, czy te dwa pierwsze mi nie obciążą włosów, a ten z limonką nie będzie za słaby. Podzielcie się swoimi opiniami, z góry dzięki za porady :)
    • Dziewczyny,czy używałyście kremów na dzień i na noc z tej serii.Na wizazu cieszą się dobrą opinią,ale chciałabym poznać Wasze zdanie.
    • Mam pytania do dziewczyn, które uzywały henny do włosów firmy eld: mam włosy ciemny blond chciałabym je naturalnie rozjaśnić czy są jakieś odcienie tej henny dla blondynek? jeśli tak to o ile tonów rozjaśnia włosy? ile trzeba ją trzymać na włosach aby efekt był widoczny? no i najważniejsze czy ona rzeczywiście jest zmywalna?
    • Drogie Panie, Wiem, ze solarium jest tak samo zle jak opalanie na sloncu, ale jednak chcialabym wygladac teraz na wiosne zdrowiej - jak dlugo i jak czesto moge opalac sie na solarium bez wiekszej szkody dla skory i calej reszty? I co powinnam ewentualnie jeszcze wziac pod uwage? Pozdrawiam:-)
    • Mam prośbę, może któraś z Was farbowała włosy brązowe, ale chodzi mi dokładnie o kolory z rudości czyli orzech laskowy, nugat, bursztyn czy też łagodniejszy mroźny beż. Chodzi mi o wynik takiego eksperymentu:) Będę wdzięczna:)
    • Dziewczyny! Wiem,że to może się wydać bzdurne,ale nie mogę w żaden sposób podjąć decyzji,na jaki kolor ufarbować włosy...Od 40 min siedzę w łazience i przekładam obie farby. Teraz mam włosy koloru bursztynu, takie miodowe i nie wiem czy powtórzyć i zostawić ten kolor czy ufarbować na czekoladowy brąz?! Co radzicie? Podpowiedzcie mi! Dodam że mam piwne oczy i dość jasna cerę.
    • Witam, proszę Was o opinię na temat produktów BATYCKI, na stronach www mają piękne torebki i cudowne, bursztynowe kolie. Nie miałam nigdy tak luksusowych produktów, proszę napiszcie, jakich cen się spodziewać, i czy torebki są warte kupna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się