• q3a1 oj za szybko enter, za szybko :-) 28.06.07, 11:50
      Teraz będę uważała z tym enterem. Słuchajcie wszystko wskazuje na to, że dość
      nie oczekiwanie i niespodziewanie na mały tydzień trafię na Rodos w lipcu. Tu i
      tam poszperałem i wniosek smutne mnie naszedł, że na Rodos nie ma kempingów? Li
      to prawda drodzy forumowicze? Nikt z was obecnych na wyspie tej kampingu nie
      widział?
      Pozdrawiam,
      q3a
      • neronka Re: oj za szybko enter, za szybko :-) 28.06.07, 14:19
        Nie widziałam campingów........
        W lipcu może być problem z miejscami w pensjonatach, próbuj coś rezerwować juz
        teraz, albo namiot i na plażę.
        • tomaszkozlowski1 Re: oj za szybko enter, za szybko :-) 28.06.07, 15:25
          Aż oczom nie wierzę, ale na Rodos może nie być campingu!... No bo spójrzcie na
          tę mapkę:
          www.campingreece.gr/mapregf1.htm
          Na niej literkami pooznaczane są campingi na wyspach a na Rodos ani jednego.
          Pewnie to sprawka lobby hotelowego- zmusić wszystkich do zamieszkania pod
          dachem...
          • q3a1 Re: oj za szybko enter, za szybko :-) 28.06.07, 15:41
            > Aż oczom nie wierzę, ale na Rodos może nie być campingu!... No bo spójrzcie na
            > tę mapkę:
            > www.campingreece.gr/mapregf1.htm
            > Na niej literkami pooznaczane są campingi na wyspach a na Rodos ani jednego.
            > Pewnie to sprawka lobby hotelowego- zmusić wszystkich do zamieszkania pod
            > dachem...

No kurde nie ma jak nic! Trudno zatem - budżetowo mi się nie uda ten wypad big_grin.
            Neronko czemu myślisz, że nic nie znajdę (w sensie kwatery)? Przecie to spora
            wyspa, może coś się uda jakoś...zazwyczaj coś mi się udawało na wsypach. No
            chyba, że Rodos jest jakoś tak strasznie oblegane, że tylko plaża, jak
            sugerujesz mi zostanie big_grin. Ale i tak się cieszę, że fruniemy. Już od dawna
            planowałem tam kurtuazyjną wizytę i się w końcu jakoś musi udać!

q3a
            • neronka Re: oj za szybko enter, za szybko :-) 28.06.07, 16:59
              Wczoraj obdzwoniłam chyba z 10 pensjonatów na Rodos, szukałam 8 dni pobytu dla 2
              osób i wszędzie "brak miejsc", znalazłąm tylko w 1 hotelu.
              Pewnie że hoteli jest dużo, tylko że w lipcu /sierpniu sa mocno oblegane,
              dlatego warto popytać przed wylotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka