Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      cooper

cooper

(3 wyniki)
    • Nie mam czasu się rozpisywać ale kilku zdań sobie nie odmówię, bo jeszcze mi się gęba śmieje. Fakty są takie: - niecałe 2 dni z Mini Cooperem S dobrze doposażonym - przejechane 200 kilometrów - skojarzenia z autem: Mały Diabolo, Prowokator, Skubaniec, Gokart. - Cena ...... stanowczo za wysoka, tak jak z większością nowych aut w PL. - Uśmiech na twarzy kierowcy - bezcenny - tego się nie da opisać - trzeba pojeździć :) - Podsumowanie - Uwielbiam to drogie, małe i niepraktyczne au...
    • Zalapalem sie na degustacje. Troche jednak inna niz te, do ktorych przywyklismy w supermarketach - nie chodzi o wysmienity paprykarz szczecinski ani o sok z fermentowanych ziemniakow. Tym razem podawali BMW. Wybralismy sie z malzonka na wywczasy weekendowe na Isle of Palms w Poludniowej Karolinie. Hotel, w ktorym sie zatrzymalismy oferowal maly bonus dla gosci - program BMW Resort Driving Tour. Kazdy gosc moze wybrac sobie interesujacy go model BMW i wybrac sie na kilkugodz...
    • Mam taki problem z doborem opon - moze ktos bardziej doswiadczony pomoze. Muszę wymienic opony w Land Cruiserze - te letnie są takie se i zima idzie. W tym rozmiarze 265 17R65 znalazłem tylko jeden dostępny model i nie dość że kosztuje prawie ptysia to jeszcze zbiera bardzo niepochlebne komentarze. Więc tak sobie myślę, żeby wybrać jakieś całoroczne z głębszym bieżnikiem. Jakieś sugestie? Aha - nie jeżdżę tym autem ani wyczonowo w terenie, ani nie zapieprzam na szosie (jeżdże ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się