Dodaj do ulubionych

Rejs na Cypr z Alanyi

IP: *.pkobp.pl 24.05.05, 08:46
Witam,
czy jest szansa na rejs z Alanyi na Cypr. Gdzieś w necie czytałem, że tak ale
nie podawali żadnych szczegółów :(
Obserwuj wątek
    • Gość: MaKu Re: Rejs na Cypr z Alanyi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:24
      Jest oczywiście ale to trwa 3 dni i kosztuje około 150 Eoro. Pytaj w biurze
      Burgas lub Bugras nie pamiętam ale pracuje tam Rosjanka KAsia przesympatyczna i
      ona mi udzielała na miejscu informacji
      • Gość: Kamila Re: Rejs na Cypr z Alanyi IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.05.05, 20:50
        Na Cypr z Alanyi pływaja wodoloty, też jestem tym zainteresowana, ale na pewno
        nie z biura podróży tylko prywatnie mam zamiar kupić bilet w dwie strony i tam
        popłynac . Słyszałam , że płynie się 4 godziny, a koszt biletu to ok 50 $ tylko
        nie pamiętam czy w dwie czy w jedna strone. Może warto dokładnie to sprawdzić
        na stronach Alanyi. Sądzę , że powinno byc takie połączenie żeby rano wypłynąc
        a wieczorem wracać.
        • Gość: MaKu Re: Rejs na Cypr z Alanyi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:46
          Orientowałem się na miejscu i ti trwa 4 godz. w 1 stronę a kwota jaką podałem
          obowiązuje za 3 dni z hotelem
          • Gość: marcin Re: Rejs na Cypr z Alanyi IP: *.aster.pl 26.05.05, 12:40
            Potwierdzam słowa Maku. Zapłacisz ok. 150 euro. Nie ma czegoś taiego jak bilet
            na własną rękę, bo te bilety sprzedają uliczne biura podróży, które są
            jednocześnie agentami przwoźników. Konieczny jest nocleg, ponieważ rejsy są tak
            rozplanowane, że nie wyrobisz się w jeden dzień. Podróż nie należy do
            przyjemnych i mimo, że określa się czas jej trwania na 3,5 godziny, to bywa, że
            trwa i 6 godzin. Chyba jednak lepiej kasę na taką eskapadę przeznaczyć na
            ciekawszą imprezę w Turcji, a na Cypr wybrać się na osobny wykazd, kiedy juz
            wyspa będzie połączona.
            • michal_stolica Re: Rejs na Cypr z Alanyi 27.05.05, 09:18
              Jak się połączy (niby kiedy?) to właśnie będzie mniej ciekawie, bo przerobią
              północny Cypr na następny kurort. A tak jest tam podobno bardzo uroczo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka