Gość: funboy IP: *.pkobp.pl 24.05.05, 08:46 Witam, czy jest szansa na rejs z Alanyi na Cypr. Gdzieś w necie czytałem, że tak ale nie podawali żadnych szczegółów :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaKu Re: Rejs na Cypr z Alanyi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:24 Jest oczywiście ale to trwa 3 dni i kosztuje około 150 Eoro. Pytaj w biurze Burgas lub Bugras nie pamiętam ale pracuje tam Rosjanka KAsia przesympatyczna i ona mi udzielała na miejscu informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Rejs na Cypr z Alanyi IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.05.05, 20:50 Na Cypr z Alanyi pływaja wodoloty, też jestem tym zainteresowana, ale na pewno nie z biura podróży tylko prywatnie mam zamiar kupić bilet w dwie strony i tam popłynac . Słyszałam , że płynie się 4 godziny, a koszt biletu to ok 50 $ tylko nie pamiętam czy w dwie czy w jedna strone. Może warto dokładnie to sprawdzić na stronach Alanyi. Sądzę , że powinno byc takie połączenie żeby rano wypłynąc a wieczorem wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaKu Re: Rejs na Cypr z Alanyi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:46 Orientowałem się na miejscu i ti trwa 4 godz. w 1 stronę a kwota jaką podałem obowiązuje za 3 dni z hotelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rejs na Cypr z Alanyi IP: *.aster.pl 26.05.05, 12:40 Potwierdzam słowa Maku. Zapłacisz ok. 150 euro. Nie ma czegoś taiego jak bilet na własną rękę, bo te bilety sprzedają uliczne biura podróży, które są jednocześnie agentami przwoźników. Konieczny jest nocleg, ponieważ rejsy są tak rozplanowane, że nie wyrobisz się w jeden dzień. Podróż nie należy do przyjemnych i mimo, że określa się czas jej trwania na 3,5 godziny, to bywa, że trwa i 6 godzin. Chyba jednak lepiej kasę na taką eskapadę przeznaczyć na ciekawszą imprezę w Turcji, a na Cypr wybrać się na osobny wykazd, kiedy juz wyspa będzie połączona. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_stolica Re: Rejs na Cypr z Alanyi 27.05.05, 09:18 Jak się połączy (niby kiedy?) to właśnie będzie mniej ciekawie, bo przerobią północny Cypr na następny kurort. A tak jest tam podobno bardzo uroczo. Odpowiedz Link Zgłoś