Dodaj do ulubionych

Z Alani na Cypr !!!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 18:36
Kto będąc tam korzystał z wycieczki fakultatywnej płynąc na Cypr - proszę o
odpowiedź - jakie ceny, dłg. pobytu ewent. jakie biuro. Dzięki !!! Wiadomo,
że w jedną stronę z Alanyi płynie się 8 godzin. Impreza warta grzechu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Karola Re: Z Alani na Cypr !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:15
      Niestety nie płynęłam, ale wiem że z lokalnego biura na 3 dni kosztuje ta
      wycieczka 150 euro.
    • Gość: gala Re: Z Alani na Cypr !!! IP: *.range86-141.btcentralplus.com 29.11.05, 03:41
      jakie 8 godzin.. z 4 godz prosto nja cypr chyba ze podrodze cos zwiedzacie
      • Gość: B. Re: Z Alani na Cypr !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:38
        Z Alanyi na Cypr wodolotem dokładnie 3 godziny. Płynęłam wiele razy więc wiem
        dokładnie- z biurem Fam Tour, nie pamiętam dokładnie ceny ale coś koło 100
        dolarów z hotelem(kolacja i śniadanie)
        • Gość: zenix Re: Z Alani na Cypr !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:53
          Czy Fam Tour to polskie czy tureckie biuro?
          Gdzie się załatwia ten wyjazd?
          • Gość: B. Re: Z Alani na Cypr !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:14
            Fam Tour to tureckie biuro które znajduje sie w Alanyi w pobliżu portu.
            • Gość: Mikadija 74 Re: Z Alani na Cypr !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:31
              Dzięki za podpowiedź. Na następny rok skorzystam, tym bardziej, że z polskich
              biur podróży jest mało a raczej chyba brak ofert na turecką część Cypru.
              Zresztą dużo statków odpływa i przypływa do Alanyi z różnych stron - krajów.
              Widziałam je w tym roku - robią wrażenie. Wiekszość z nich odpływa wieczorem.
              Dzięki za informacje. Mnie będąc w tym sezonie w Alanyi brakło już czasu na
              Cypr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka