-
Witam i zapytuję: jak będzie wyglądał następujący zestaw:
ciemnoszare botki, czarne kryjące rajstopy, ciemna jeansowa mini,
czarny top. Wątpliwości mam co do koloru butów i rasjstop razem no
i do tego czy botki do mini będą pasować. Proszę o pomoc i
wyrozumiałość bo "zmysłu modowego" nie mam za grosz :-(
-
Gdzie dostanę klasyczne czarne czółenka na niewielkim/średnim obcasie?
Byłam w Deichmannie, CCC (chociaż wolę buty lepszej jakości), byłam w Bacie i
QUAZI. I nic :/ Chcę klasyczne czarne czółenka, bez żadnych głupich ozdób,
kokardek, pasków, wstawek zamszowych i innych okropności :/
-
Wybieram się na wesele.
Sukienkę mam kolarową.
Buty czarne
czy biała marynarka będzie ok?
Jaki kolor paznokci tu pasuje????????
Biżuteria srebrna?
-
Witam. Niedługo jadę na wesele, kupiłam już białą sukienkę i czarne szpilki, ale wciąż zastanawiam się nad ilością i kolorem biżuterii. Sukienka ma grubsze ramiączka, niewielki dekolt, jest przed kolano, ma górę dopasowaną z koronką a dół zwiewny,rozkloszowany. Chodzi mi głównie o to jaki to ma być rodzaj biżuterii ? Myślałam o czarnych perłach, co o tym myślicie?Będę też miała czarny żakiet i małą czarną torebkę, ale w tańcu nie będą mi i tak te rzeczy towarzyszyć;) Co myślicie jeszcze o kol...
-
witajcie.
Pytanie jak powyżej. to elegancka mała czarna: przyjemny dekolt, lekko ozdobiony koronkami. klasyka, do tego chciałabym czarne szpilki (jestem blondynka).
ale czy wypada? przyjęcie w restauracji
Z góry dzięki za sugestie
-
Poszukuję małej czarnej w stylu Anny German - takiej jaką nosiła w Opolu 1964 ( www.youtube.com/watch?v=OtbTc-DzOt4 ). Głównie chodzi o kształt dekoltu i dołu sukienki, rękawy mogą być inne. Tkanina też raczej sztywna, żadna dzianina czy dżersej. Niestety od kilku dni chodze po sklepach i nic stosownego nie znalazłam, więc wszelkie tropy będą mile widziane :)
-
Help:) Na wesele...
Nie mogę znaleźć jej zdjęcia, sukienka z najnowszej kolekcji Mohito, wycięte plecy, dół w formie ołówkowej, góra szerokie ramiączka.
Jakie buty? Czy czarne na sandałki na platformie mogą być?
Jaka torebka i dodatki? Dekoltu brak tzn. taki a'la łódka.
Pomożecie?
-
Witam,
wybieram się niedługo na wesele kuzynki i niestety nie wiem jakie dodatki dodać do czarnej sukienki. Chodzi o to, że nie chcę wyglądać jakbym szła na pogrzeb. Do czarnej sukienki chcę założyć czarne szpilki oraz niebieską marynarkę. Sukienka nie ma dekoltu, wiec myślę, iż nie ma co stawiać na naszyjnik ale ekspertem nie jestem, jeśli chodzi o modę. Dodałam zdjęcia tegoż, o to zestawu, przepraszam za jakość. Bardzo proszę o pomoc
[img]https://fotoo.pl/show.php/256619_czarna.jpg.html[...
-
Jak w tytule mam dwie małe czarne koronkowe, sukienki są proste z rękawkiem 3/4, nie są wyzywające, jedna jest delikatna, druga jakby z grubszej koronki ze złotą nitką, czy taka sukienka pasuje na wigilię do teściów? Jeśli tak to jakie dodatki biżuteria i włosy, fale czy upięte...
-
Nabyłam taką sukenkę ,dopasowana, ołówkowa, do kolanka z rękawkiem do łokcia. I zastanawiam sie jakie buty do niej dobrać . Na pewno szpilki, ale w jakim kolorze - czarne ? a może szare? Może macie jakiś pomysł?
-
Witajcie,
czy wiecie może gdzie można dostać czarne, płaskie, lakierowane baleriny bez pięt?
Chodzi mi mniej więcej o coś takiego
www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=1&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=6046884&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208543&parent_categoryId=2084
ale jednak szukam czegoś bardziej eleganckiego, szpic może być większy i pięta bardziej odsłonięta. No i idealnie by było, gdyby były lakierowane... Zupełnie ...
-
jak w temacie, czy takie rajstopy to obciach??
mam jutro zdj i kolezanka namawia mnie na grubość 20 den bo lepiej wyjda na zdj niz np 40den, a mi sie takie kojarzą ze starą kobieta , ehhhh nosicie cienkie czarne rajstopy????
-
pewnie ten temat się powtarza ale.. pasuje czy nie pasuje? a nawet jak nie, to i tak w sumie średnio mnie to ruszy jak komuś się nie spodoba.. jakie dodatki? :)
-
do bywalczyń spodnie, czy jednak zdecydowanie sukienka?
mam bardzo wieczorowy kostium spodnie+marynarka i pomyślałam o wykorzystaniu tych pierwszych w połączeniu z jakąś super górą(?)
co myślicie, czy w ogóle [i]wypada[/i] raz, że to spodnie dwa,że czarne!
za rady typu, najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła dziękuję, bo wtedy ubrała bym coś [i]casual but smart:)[/i]
-
Za 2 tyg idę na wesele, do tej pory nie znalazłam żadnej ciekawej sukienki oprócz jednej. Na czarnym tle ogromne beżowo kremowe kwiaty, wzór "rosnący" czyli na dole dużo kwiatów a góra zupełnie czarna. Odcinana pod biustem, dekolt kopertowy. Podoba mi się i ze względu na swoją tuszę dobrze czuję się w czerni. Ale czy to wypada na wesele w upalnym miesiącu?
-
Jak sądzicie?? Mała, czarna i do tego tuba bez ramiączek...pasuje??
Zasadniczo to po przejrzeniu mojej garderoby nie za bardzo mam inną opcję :(
-
Wszedzie widac, ze w tym sezonie niepodzielnie kroluja nieprzezroczyste rajstopy do dosc 'rozebranych' sukienek typu gole ramiona, dekolt itp. A jeszcze po ostatnim tekscie Malinowskiej & Horodynskiej, ze w czarnych przezroczystych rajtkach noga wyglada 'jak martwa' (brrrrr) to juz w ogole sie odechciewa i sylwestrowa alternatywa sa tylko cieniutkie rajstopy w kolorze ciala...
Czyli co? Cienkie czarne sa kompletnie out?
Co zakladacie do tegorocznej sylwestrowej sukienki?
-
ewentualnie rajstop. Wiem, najbardziej pasują w kolorze czerni ale mam szczupłe nogi i nie chcę ich jeszcze bardziej wyszczuplać, czy okropnym faux pas będzie jeśli założę w kolorze NATUR ????
Zakładacie do małej czarnej rajstopy czy pończochy? ....... nie zamierzam się rozbierać ale nic nie wiadomo :D
-
Do czarnej sukienki z bialym rzucikiem wkolo dekoltu - nie wiem czy czarne rajstopy kryjace, przezroczyste, czy cieliste? niestety musza byc rajstopy nie ponczochy, co juz mnie wyprowadza z rownowagi. chodzi o uroczysta kolacje rodzinna.
-
Wesele znajomych. Mam świetną, "nieśmiganą" małą-czarną. Wiem, że podobno nie wypada założyć czarnej sukienki na tę uroczystość, więc jak proponujecie ja odmienić ? Mam też biało-czarno-czerwone pep toe i śliczną czerwoną kopertówkę. Może jakiś delikatny, ale szeroki szal byłby ok ? Może biały albo czerwony ? Nie zaszkodzi też jasny płaszczyk - takie lato :) Jak inaczej widzicie czarną sukienkę ?
Mam też ochotę na kobaltową sukienkę, ale nie chciałabym już specjalnie na wesele kupować do n...