czarne

(365 wyników)
  • Jaki jest najlepszy w miarę naturalny szampon do włosów z czarnej rzepy (mi potrzebny na wzmocnienie wypadających garściami włosów)? U nas w Rossmanie jest tylko Joanny zwykły i z napisem z babcinej apteki, Redical a i jeszcze Evy Pollena.Proszę o radę. Aga
  • Moje drogie, czy któraś z Was miała okazję przefarbować się z czarnych włosów na jaśniejsze? Jeśli tak powiedzcie mi jak to się u Was odbyło, czy bardzo zniszczyłyście włosy itp... chodzi mi mniej więcej o taki efekt: img.interia.pl/rozrywka/nimg/Beyonce_Knowles_1442811.jpg czy jest to w ogóle do zrobienia??? Dziękuje bardzo za wskazówki
  • Jestem szatynka ale marze o kruczoczarnych wlosach. Czy sa tu dziewczyny farbujace sie na czarno? Nie zalujecie tego? Wiadomo, ze potem ciezko bedzie wyjsc z czarnego, gdy sie znudzi, ale kusi mnie bardzo, by ufarbowac wlosy. Mam jasna karnacje i czarne wlosy sa czesto u takich kobiet odradzane, ale mnie podoba sie uroda krolewny sniezki. Sama nie wiem. Co sadzicie o czarnych wlosach^
  • farbowane oczywiscie farbuje od dawna i teraz chcialabym roche rozjasnic wlosy i wrocic do naturalnego ciemnego brazu. czy da sie rozjsnic czarna farbe bez katowania wlosow ?
  • Chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie i tak sobie myślę, że może bym zmieniła kolor włosów? Jestem naturalną bardzo jasną blondynką, czy jakbym pofarbowała włosy na czarno, to byłoby już przegięcie?
  • Witam, Planuje zmienic kolor wlosow z czarnych (farbowanych) na rude i zastanawiam sie czy ktoras z Was przechodzila przez ten bolesny proces:)? Nie chce dac sie naciac fryzjerce na jakies dziwne zabiegi (np utlenianie itp) ktorych moglabym uniknac. Kazda fryzjerka mowi co innego (jedna zapewnia ze moglaby to zrobic w trakcie jednej wizyty, druga ze najpierw utlenic, odczekac tydzien i znow farbowac), a ja niestety boje sie zostac z jakims totalnym go.wnem na glowie, pozatym wi...
  • Jestem naturalną blondynką od 10 lat farbującą włosy na czarno jakiego dekoloryzatora/rozjaśniacza/farby użyć, żeby z włosów farbowanych na zcarno zrobić blond? Wiem że się zniszczą ale chcę się wreszcie pozbyć tego czarnego koloru który mnie postarza, wydobywa bladość cery i zmusza do trwania w błędnym kole bo po tygodniu są koszmarne odrosty Mam już dość, konieczność farbowania co dwa tygodnie mnie wkurza. I bardzo ważne- szukam czegoś co nie odbarwi mi włosów na żółto/pomarańcz...
  • witam, dzis farbowalam wlosy na blond i wyszly kolory zolty, rudy i chcialabym teraz zmienic na ciemny bo nie moge na siebie patrzec z takimi wlosami. mam pytanie czy czarna farba to pokryje?
  • Hej dziewczyny!Czytałam kiedyś na forum o jakiejś maseczce na włosy z czarnej rzepy, ale teraz nie mogę tego wątku znaleźć;((Powiedzcie jak się robiło-ile tej rzepy,jak się przygotowuje do nałożenia na włosy,jak często nakładać i po jakim czasie daje efekty:)Dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam!
  • Jak wracam do domu po całym dniu biegania w klapkach mam pięty od spodu czarne od ulicznego kurzu. Mycie płynem, mydłem, żelem nie bardzo skutkuje- muszę pięty szorować tarką, zeby usunąć to zabarwienie i tak codziennie. Mam tak beznadzieją tarkę, że męczę sie z tym długo. Na noc nakladam krem zmękczająco-nawilżający avon ale pięty i tak non stop są jakieś szorstkie. Możecie mi poradzić jakis dobry sposób pielęgnacji i coś zeby na mnie tak "brud nie skakał"bo czasem to normalnie...
  • nie moge się zdecydować;p wydaje mi się, ze czarne są ładniejsze:D
  • Witam odwiedziłam dzisiaj największe centrum handlowe [tak tak - Arkadię] w Warszawie w poszukiwaniu "zwykłej czarnej kurtki" z jakiegoś konkretnego ['porządnego'] nieprzemakalnego materiału, zwięzłą [żaden puch] a'la sportową, nie kusą (nerki i min polowa pośladków zakryta) wyprzedaże trwają od niedawna, a ja się na nic nie natknęłam pomóżcie, proszę - nic mi nie wpadło w oczy bo byłam rozkojarzona czy po prostu nic nie ma? pozdrawiam, Edyta
  • Poszukuje miekkiej czarnej kredki do oczu o naprawde glebokim kolorze. Mozecie cos polecic?
  • Otoz widzialam sliczna czarna bluzeczke na ramiaczka.. akie grubsze ramiaczka... a na srodku miala taki super bialy nadruk... jest ona troszke dluzsza... przymierzalam ja i prezentuje sie suuper... tylko zastanawiam sie czy ja kupis bo nie wiem czy w lato moze bedzie mi w niej za cieplo?? A super pasuje do moich rybaczek i spodniczek ehh nie wiem sama doradzcie... czy na rpawde az tak cieplo jest w czarnym w lato??... w tamtym roku chodzilam w czanej na ramiaczkach i nie widzialam rozni...
  • www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1017&PRODUCT_ID=PROD63223 co to w ogole za kolorki sa?
  • Jakiej używacie??? Jakie są zalety/wady jednej i drugiej??? Ja używam ciemnobrązowej, myślę, że do mojej jasnej karnacji i niebiesko- szarych oczu jest ok, ale przyznaję, że zaczęłam ją zdradzać po wielu latach z czarną...
  • Witam. Mam delikatną cere, raczej nie miewam z nią problemów. Jednak te czarne kropki na nosie nie dają mi spokoju. To są rozszerzone pory i zanieczyszczone pewnie. Próbowałam już robić parówke na twarz i wyciskać te 'kropki', póżniej kupiłam peeling. Nic nie skutkuje. Mam już taką błyszczącą skóre na nosie, startą a kropki są dalej.Do kosmetyczki nie pójdę bo cere mam delikatną, używam tylko nieuczulających kosmetyków, wiec nie ma mowy żebym poddała sie jakiemuś silnemu zabiego...
  • czy to będzie ładnie wyglądało??
  • Mam już dość swoich czarnych farbowanych włosów. Chciałabym coś zmienić. Wiem, że nie zrobie tego za jednym zamachem. Z pół roku lub nawet więcej trzeba na to poświęcić. Niestety nie bardzo wiem, jak to "zejście" będzie wyglądało. Oczywiście, chcę zdać się na profesjonalistę, czyli fryzjera. Może są tu dziewczyny, którym się to udało i mogłyby mi napisać mniej a więcej jak to wygladało, ile trwało, jak teraz wygladają wasze włosy i czy warto było ? Pozdrawiam !
  • Mała czarna na ślub Co o tym sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się