czarne

(126 wyników)
  • Panie Januszu, co oznaczaja same dwojki w czarnych szczytach?: I wyzwanie =0 II wyzwanie= 2 wyzwanie glowne=2 Slyszalam, ze to glownie kompleksy i doly psychiczne. Czy tak jest? Bardzo dziekuje.
  • Witam Panie Januszu! od pewnego czasu interesuję się numerologią, wiem jaka jest moja piramidka. Aktualnie podlegam z całą mocą wibracji 7, rozpad wszystkiego...źle to znoszę jako numerologiczna 3 (12/39) Mam prośbę o obliczenie moich czarnych szczytów, jakie są poza mną, jakie i kiedy przede mną. Nie potrafę sama tego zrobić. I jeszcze jedno pytanie ostatnio przeprowadziłam się do nowego mieszkania ul. budy 7/48. Jaka jest wibracja tego mieszkania i co ew. dopisać by dobrze się ...
  • Witam, czy ktoś może mi odpowiedzieć co oznaczają szóstki w czarnych szczytach? O czym to świadczy?
  • Panie Januszu bardzo Pana proszę o interpretacje tylko moich czarnych szczytów, moja data ur. 05.08.81r. Piramida to: 9 1 4 6 8 5 1 8 5 1981 3 4 1 Pozdrawiam serdecznie.
  • Panie Januszu, skąd ta rozbieżność we wzorze jaki Pan podaje na wyliczenie czarnych szczytów? Aktualnie studiuję ksiażkę Czarminskiej "Numerologia czasu teraźniejszego: i jest tam podany taki wzór: 1szczyt (wyzwanie wtórne) = 1 cykl - 2 cykl 2 szczyt (2gie wyzwanie wtórne) = 1 cykl - 3 cykl (str.175 roz. Wyzwania życiowe) A nie 2 - 3 - jak Pan podał na górze w poradach. To jest bardzo istotna różnica, ponieważ wychodzi zupełnie inne wyzwanie główne. Jeśli ten problem został już ...
  • Witam! Chiałabym wiedzieć co oznaczają czarne szczyty przypisane dla danych liczb? jakie konkretnie wad, słabości oznaczają? Zwłaszcza interesuje mnie 1,5,6. Możliwe, że taki wątek już był ale jakoś nie mogę go zlokalizować... dzięki!!! nika
  • Prosze mi powiedzieć jak oblicza się czarne szczyty? Moja data urodzenia to 21 07 1978. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
  • Proszę podzielić wiedzą na temat sposobu wyliczenia czarnych szczytów. Z góry serdecznie dziękuję. Pzdr wszystkich ;) Ania
  • ...oblicza sie w taki sam sposob jak cykli zyciowych? dziekuje :)
  • we wtórnych 3 i 4,Czy mogę prosić o pomoc w interpretacji ?
  • po zapoznaniu się z tym forum rozumiem, że w większości przypadków zalecana jest taka transformacja ale czy jest tu ktoś kto poddał się tej transformacji numerologicznej i widzi zmiany POZYTYWNE?
  • Witam. Nie znam się zbyt dobrze na numerologii,ale z tego co wiem jestem teraz w 4 roku osobistym i 8 roku własnym,a lata pustki mam za sobą.A mimo to,jest w moim życiu obecnie zastój,taki przytłaczający i ogólnie czuję się niespełniona i niezadowolona z niczego.Co jest tego przyczyną? Czy może liczba w czarnym szczycie,albo któryś z wierzchołków?(niestety nie umiem tego obliczyć). Moja data urodzenia-23.05.1984r. Imiona(także to z bierzmowania)-napisałam ilość powtórzeń A-5 D-1 E...
  • witam,czy jak kobieta przehodzi na nazwisko po meżu ,to jej nazwisko panienskie pezestaje odddziaływac?
  • jestem numerologiczną7 cykle pirwszy 5, drugi8,trzeci3,dekoracje pierwsza 4/13 druga26/8 i trzecia3 czwarta2,czarne czczyty'3,5,2,czy w takim razie ustawienie 6-3-9 jest dobrym pomysłem?
  • Witam. Panie Januszu mam prośbę. Mógłby pan zerknąć na wibracje moje i mojego męża? Ja 23.05.1984=5 Imiona(również to z bierzmowania)i nazwisko: 1,1,2,4,9=8 1,1,1,3,4,4,5,5,7=4 1,1,1,2,2,3,5,9,9=33(6) Mój mąż 8.02.1980=1 Imiona(również to z bierzmowania)i nazwisko: 1,2,3,9,9=6 1,2,2,3,5,9=22(4) 1,1,4,5,5,8,9=33(6) 1,1,2,2,3,5,9,9,9=5 Niby pod względem znaków zodiaku bardzo do siebie pasujemy(wodnik,bliźnięta),ale jeśli chodzi o numerologię raczej nie.Jeśli chodzi o ...
  • Witam po przerwie. Nie rozumiem jak interpretowac, dzis mi przyszlo do glowy takze pytam. Chodzi mi o to czy: 4 w czarnym szczycie oznacza koniecznosc ciezkiej pracy, czy to, ze napotka sie w zyciu stytuacje, ktore zmusza do ciezkiej pracy? i tak samo jesli chodzi o 1 w czarnym szczycie ( to dotyczy mnie ) czy to oznacza, ze bede mial sytuacje, ktore zmusza mnie do zaczynania od nowa czy moze, ze powinienem zwrocic na to uwage i wiedzac to nie zaczynac od nowa tylko sie skupic n...
  • Bardzo proszę o pomoc w dobraniu pseudonimu. Moja data urodzenia to 2.07.1970 czyli moja droga życia to 26/8. Moje imiona i nazwiska tworzą kombinację 2/9/2. Nie jest to chyba najlepsza kombinacja dla ósemki? Jestem raczej z tych przejmujących się wszystkim, z trudem radzących sobie ze stresem itp. co dość utrudnia mi życie w każdej niemal dziedzinie. Zupełnie nie pasuje do mnie charakterystyka ósemki! Oczywiście pracuję nad sobą, ale pomyślałam, że może mogłabym dodatkowo wesprzeć się nume...
  • Dobry wieczór Panie Januszu. Mam olbrzymia prośbę, mam dziś urodziny, a dzień ten jest dla mnie okropny, dowiedziałem się, że moja ukochana zaręczyła się z innym mężczyzną. Czy moje cierpienia kiedyś się skończą? Moja data urodzenia 23.10.1984. Data urodzenia mojej byłej narzeczonej 16.02.1985. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
  • Panie Januszu serdecznie prosze powiedzieć jak trafic do serca mężczyzny Grzegorz 07.04.1982. cykle 4-7-2, białe szczyty 11-9-2-6, czarne szczyty 3-5-2. dzioekuje i cieopło pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się