-
mam problem z bialymi zaciekami ktore czasami pozostaja na czarnych podkoszulkach i spodniach. Piore w plynie do prania Presil Sensitive i uzywam odrobiny plynu do plukania. Dlaczego sie dobrze nie wyplukuje? Czy to wina plynow czy moze zbyt pelnego bebna???
W czym Wy pierzecie i co robic by ubrania nie plowialy?
-
Machnąć sobie na jutrzejszą imprezę do biało czarnej kiecki? Czy pozostać w klasycznej czerwieni?
-
Pamiętacie jak wam polecałam do ciała i włosów? FAjny skład, cudny zapach i niesamowicie wydajny! Ja mam je juz ze 3 miesiące, a posłuży jeszcze kilka :)
Niestety dość drogie.
Dziś zauważyłam nowy wpis anwen na temat mydlanego brata bliźniaka, za duzo niższą cenę, może Wam się przyda :)
www.anwen.pl/2014/10/mydo-cedrowe-do-wosow-i-do-ciaa.html#more
-
Kawa zrobiona, dziecko odprowadzone, w piecu napalone czas na małą prasówkę poranną ;)
WE Wro bardzo zimno.
Nie mogę uwierzyć, że to już grudzień...
Poszukuję zajęc tanecznych dla Malwiny i jak znalazłam coś sensownego i w fajnej cenie, to okazało się, że są na drugim końcu Wrocławia :)
Jakie macie plany na ten jesienny (?brrr) dzień?
-
Albo brak zębów, tylko takie czarne kawałki ząbków.
Co raz więcej takiuch dzieci spotykam i od czego to sie bierze?
Czy to od leków, słodyczy?
Brak higieny? Chyba niemozliwe, zeby az tak.
Genetyka?
-
Wrzącą łykam i pędzę do szkoły, rodzinnej niedzieli Wam życzę! :)
Miłego dnia kobietki
-
Asiu, jak Amelka?
Burdziu, jak chłopaki dziś?
Upał, upał znowu dziki się szykuje- ohyda.
Napuściłam dzieciom wody do basenu, a sama spadam robić porządki w szafach- sprawy do załatwienia te "miastowe" niech czekają na lepszą pogodę. Ogarnę chatę, pogrzebię w papierach, to też musi być zrobione.
Miłego, Dziewczyny!
-
Dziewczyny, które sprzedają ciuszki dziecięce - proponuję Wam wpisać na czarną
listę użytkownika o nicku "dzoana29", licytuje na wielu aukcjach a potem
cisza, brak wpłaty, kontaktu i w ogóle olewka. Po komentarzach widać, że to
nie pierwszy jej numer
www.allegro.pl/show_user.php?uid=9113553
-
Zdaje się, że mam ospę ;(
Konrad w listopadzie miał zapalenie oskrzeli (antybiotyk), w grudniu anginę (antybiotyk), w styczniu ospę. Wygląda na to, że teraz ja mam ospę (na 16.30 idę do lekarza). Konrad od 20 grudnia nie chodzi do przedszkola, teraz po tych dwóch antybiotykach i ospie tym bardziej boję się go puścić - w czwartek wróciłam do pracy, jego zawożę do babci. Konrad dom chce rozwalić, tak go nosi z nudów i braku ruchu, apetyt ma, ale ciągle wygląda kiepsko, oczy ma wciąż podkrążone...
-
piję i jem na szybkości, zaraz muszę się zbierać na kolejną rozmowę.
A do herbaty przeczytałam sobie artykuł: wyborcza.pl/1,75480,10369723,Czyszcze_fugi_szczoteczka.html, identyfikuję się z nim w 95%.
Dobrze, że zdrowie nam dopisuje i humory (chociaż u mnie to różnie, mega huśtawkę mam).
Miłego dnia dziewczyny!
-
W zeszłym tygodniu odbył się pogrzeb małżeństwa, które w górach zabił piorun, szli trzymając się za ręce. On 34 lata ona 33 :(
3 lipca ginie chłopiec na torach 9 letni. Wszyscy jesteśmy wstrząśnięci :(
Ucięło głowę dziecku na oczach matki, która jest w 7 miesiącu ciąży :((((
wiesci.com.pl/?f=xml/201127.xml&p=1
Nie wolno przechodzić, przejeżdżać przez tory nieostrożnie a tym bardziej gdy urządzenia kolejowe wskazują nam o nadjeżdżającym pociągu, to nie dopuszczalne. Znam osobę, która za...
-
Brrr...-8 na termometrze, wiosno..??!!!...przybywaj;)
Dziś włączam przetrwanie...mam jakiś kryzys "ciała", za to "duch" w najlepsze planuje dla "ciała" obowiązki, ale "ciało" się nie daje i leżeć mu się chce;)
Trzymajcie dziś kciuki za Amelkę...na kontrolę do Wrocławia jadą z tatą, niech TYLKO dobre i PEWNE wieści przywiozą:)
Pozdrawiam serdecznie i ciepło;)
-
Gorzka, bardziej niż zazwyczaj....
Już z pracy się witam.....i nie wiem co więcej pisać....
Plan na dziś: praca, spacer z Jasiem, gotowanie i życie...takie zwyczajne.
Tutaj też poproszę o spokój, w dniu dzisiejszym, o spokój i stabilność.....
-
Noc do bani, pobudka o 4.30 z powodu kaszlu dzieci....poszły do placówek, a ja się czuję jak matka wyrodna, bo powinny w domu zostać....dylematy matki pracującej, .... to jest jedyny minus powrotu do pracy....że wciąż muszę podejmować decyzje czy choróbsko jest wystarczające, że mogę wziąć wolne...
M mnie wk...a, bo zwala podejmowanie tych decyzji na mnie....
Łeb mnie boli, ibuprom poszedł w ruch, ...dobra...dupa tam marudzenie....do roboty.
Niech zniknie ten piękny szron z drzew i pojawi...
-
Nowy tydzień, nowe wyzwania, nowe kłopoty, nowe radości i...nowy śnieg spadł. ;-)
Miłego poniedziałku!
-
W ten zimny i mokry czwartkowy poranek:)
Czuję się jak pognieciona, od tyg nie mam @, choć powinnam (ciążę wykluczam), raczej pomyliłam się i krążek za szybko wyciągnęłam....już sama nie wiem, policzyć trzeba;)
Plan na dziś, praca i wkuwanie angielskiego, bo ostatni tydz to po łebkach powtarzam. Potem dom, obiad i na kabaret idziemy z ludźmi z pracy, Szef bilety kupił, integrować się kazał...no to idziemy:)
Papierologia związana z mieszkaniem zakończona, czekam na resztę dokumentów i skł...
-
Ale teraz pięknie słoneczko świeci, więc dzień zapowiada sie super:)
Pobudka o 6.30..ech...Jasiek zasnął wczoraj w dzień, czego nie robi
od msc, więc zadowolony szalał do 23.30 o zgrozo, i wstał raniutko.
No cóż niech sie znów przyzwyczaja do porannego wstawnia i drzemek w
ciągu dnia, bo tak w przedszkolu bedzie.
Poranek cięzki, ale humor mam, i juz kombinuje co na obiad i gdzie
tu zabrac tych szleńców moich, zeby zajęcie im znaleźć jakieś.
Pozdrawiam i miłego wszytkim czwartku ż...
-
Noc pobudki co godzinę, Jasiek wstawał, gorączkował...ech...miałam go wieźć dzis do teściowej, iśc do pracy, ale takiego słabego przewieje kurcze, i będzie gorzej....a do tego m mi się rozłożył....
Kochane...kilka dni temu m, poczuł sie jakby go przewiało, w szyję, nie mógł ruszyc karkiem, kręcic głową, kuło go pod łopatką. Myśleliśmy, że przejdzie, ale od poniedziałku jest coraz gorzej. Smarowanie Ketopromem , Amolem, i innymi rozgrzewającymi, nie pomaga, Dziś m juz nie wstał, do pracy nie...
-
bi.gazeta.pl/im/2/7961/m7961942.pdf
-
Odkryłam kawę bez mleka. Z konieczności, bo wczoraj nie miałam, ale nawet
dobra...a i pewnie mniej kaloryczna.
O 7 wstałam by dać mleko chłopakom. Mąż śpi, bo nie wiem nawet o której
przyszedł w nocy.
Dziś mój maz mnie zawozi na impreze urodzinową do naszych przyjaciol. Mam tam
spac, jutro ma po mnie przjechac, ale dziewczyny..nie chce mi sie...no nie
chce i juz. Chcę pojechac na chwile z rodziną i wrocic do domu. A on sie
uparl, zebym sobie zostala na noc, bo narzekalam, ze za malo wy...