Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      czarne

czarne

(156 wyników)
    • jak w temacie. sprawa jest niecierpiaca zwloki, bal zbliza sie wielkimi krokami. w Warszawie. Bardzo dziekuje za pomoc.
    • Mam w czerwcu wesele w rodzinie. Sukienka już wisi w garderobie ;) Czarna, na grubszych ramiączkach, prosta, gdzieś do kolana. Chciałam ją jakoś ożywić - buty, bolerko, biżuteria. Nie wiem w jaki iść kolor, co jest modne w tym sezonie? Rajstopy cieliste czy kolorowe?
    • poszukuję stroju w kolorze czarnym + czarne baletki lub w innym jednolitym kolorze najchętniej w warszawie lub do kupienia przez internet dla dziewczynki lat 7 /122-128cm/
    • Gdzie szukac klasycznej małej czarnej. Poprzednia juz się nie nadaje a na gwałt potrzebuje.
    • Chce sobie kupić czarne legginsy. Jest ich mnóstwo na Allegro ale mam wrażenie, że większość tych za 39,99 zaraz zrobi się jak w reklamie Perwollu - szara :/ Zresztą moje z Decathlonu też zrobiły się szare i nadają się tylko do mycia podłóg ;) Do tego dziwnie się rozciągnęły pod kolanami z tyłu. Poszukuje takich do kostek, nie zakładanych na stopę. Czarnych, nie rajstopowych żeby mi gacie nie prześwitywały - choć nie zmierzam ich nosić z krótką bluzką ale rajstopowych zdecydowanie nie chcę...
    • dziewczyny moze wiecei gdzie mozna kupic jakies fajne czarne polbuty dla dziewczynki rozmiar 29-31 bo kazda firma to inna rozmiarowka(dl wkladki 19,5cm).szukam czegos z ekoskory badz skory do max 70zl. nigdzie nie moge spotkac nic sensownego,cos do kostki badz jakies pelniejsze baleriny-mozecie cos polecic czy to raczje niemozliwe?allegro juz obcykalam i totalne dno!
    • Gdzie można dostać stacjonarnie gimnastyczne body dla dzieci? Koniecznie czarne, z rękawkiem jakimkolwiek, nie na ramiączkach. W cenie, która mnie nie załamie, bo potrzebuję 2 szt.
    • Jeszcze jednej rzeczy szukam: czarnej, prostej torebki raczej w sportowym typie (nie lubie skory). Taka, zeby sie kilka rzeczy zmiescilo (portfel, mala kosmetyczka, komorka i dobrze gdyby np maly parasol albo zeszyt DIN A6 lub A5 sie jeszcze zmiescil. Do tej pory Mandarina Duck spelniala moje oczekiwania. Ukradli mi ja na wakacjach i chcialabym teraz cos podobnego, ale nie koniecznie znow to samo. Cos w tym stylu (tylko czarna!!!): cgi.ebay.de/Mandarina-Duck-Md20-MD-20-Schulterta...
    • help gdzie mogę znaleźć czarne buty dla chłopca na komunię? kupilam zadowolona w ccc,ale niestety ,syn ma szeroka stopę i sa za ciasne:( nie wiem gdzie szukać pomożcie
    • Moze koras z Was ma podobny problem (szeroka stopa), a udalo jej sie kupic jakies fajne balerinki tej wiosny?
    • mam pytanie: czy zakładacie/założyłybyście swojej 5-6letniej córce czarną sukienkę w kolano, bawełniana z delikatną koronką naszytą od pasa w dół? widziałam akurat z tafty czy pluszu granatowe czy ciemny bordo, ale czarnej chyba nie.
    • Wybieram sie na wyprzedaze. Moze w koncu cos upoluje, bo w zeszlym tygodniu poszlo mi slabo - 1 para spodni (do jazdy konnej) dla corci... Potrzebuje dla mojej malej panienki zakupic plecaczek na szkolne wycieczki, tudziez torebke jakas, najlepiej na regulowanym pasku. No i zazyczyla sobie... czarne rajstopy, bo jej sie "kolor rozowy juz znudzil", jak mi dzisiaj wyznala. Nie wiedzialam, ze w wieku 7 lat zaczyna sie etap koloru czarnego. Ja go przerabialam, bedac w liceum. ;-) Doradzcie, w ...
    • dla chłopca? Potrzebny jest nam strój na tańce. Ma być cały czarny, bez żadnych nadruków.
    • Noszę się z zamówieniem kurtki dla córki.Wpadła mi w oko ta czarna www.gap.com/browse/product.do?cid=60787&vid=1&pid=762889&scid=762889002 Tylko tak sobie myślę,czy nie jest zbyt "poważna" dla dziewięciolatki.Czy któraś widziała ją w realu?Jak myślicie? I jeszcze drugie pytanko... Czy w Zarze są jeszcze te jesienno-zimowe kurteczki?Te niby-puchówki.Codzi mi o taką w kolorze bakłażana.Dostanę jeszcze?I może wiecie ile taka kurteczka kosztuje w sklepie?
    • poradźcie, pls za chwilę wracam do pracy po dłuuugiej nieobecności. no i okazało się, że wszystkie czarne/granatowe/brązowe spodnie jakie mam mają szerokie w kroju proste nogawki i jakos nijak się w nich teraz nie widzę...:( poradźcie, gdzie szybko i nie jakoś porażajco drogo kupię spodnie, najlepiej kilka par...
    • Mogą być fioletowe, granatowe, rozm. 33, 34 do 150zł. Widziałyście gdzieś?
    • Muszę kupić do stroju kota czarną bez aplikacji bluzkę/podkoszulkę z długim rękawem w rozm. 98. Nie mam czasu na zakupy przez net więc musi być stacjonarnie. Może wiecie w jakiej sieciówce lub sklepie stacjonarnym w Warszawie coś takiego znajde?
    • moja córka nie chodzi w czarnym, ale potrzebna mi na przedstawienie do przedszkola, gdzie kupię gładką bluzeczkę czarną, raczej z dł. rękawkiem, ale moze któtki też się nada? Moze rajstopy w tym rozmiarze czarne również gdzieś mozna dostać? Pilne, bo muszę to mieć do końca tygodnia :-/
    • Poszukuję czarnych dziewczęcych leginsów na 128/134. Najlepiej dobrze kryjących, które mogą służyć jak spodnie. Ktoś gdzieś widział w jakimś sklepie w W-wie? Przy okazji, szukam też czarnej gładkiej bluzki bawełnianej..
    • nigdy w sumie nie było takiej potrzeby, zebym musiała tam kogoś umieszczać, no i musiałam trafić na kupującą, która moim zdaniem tam się kwalifikuje, koszmarna kobieta, ma sporo negatywów za niewywiązywanie się z transakcji i o dziwo jakoś nie ma zawieszonego konta, ale nie chcę, zeby u mnie kupowała. Czy jak dodaje się kogoś do czarnej listy, to ta informacja jest do niego wysyłana? Czy moze dowiaduje się o tym przy okazji jakiś zakupów, których nie moze zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się