slimakpokazrogi 27.01.11, 09:37 kto widział?? ja byłam w parę dni temu i cały czas nie mogę sie otrząsnąć... no świetny, świetny... ale żeby poczuć klimat , to zdecydowanie kino lepsze - odżałujcie na bilet, nie ściągajcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakarolla Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 09:59 nie bylam, nie widziałam Wczoraj czytałam właśnie opinie, że bardzo wciągajacy psychologiczny thriller. Muszę męża wyciągnąć w weekend. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 10:05 Wybieram sie od soboty i mi strrrrasznie nie po drodze do Katowic. Ale dzisiaj tak wszystko poustwawiałam, ze najprawdopodobniej nam sie uda i film zobaczyc i do gruzinskiej restauracji wpasc Tez słyszałam, ze niesamowity film. Odpowiedz Link
doral2 Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 11:36 nienawidzę chodzić do kina więc pewnie ten film obejrzę za pół roku na ejdżbioł. albo na kanaleplus. a jako że za telewizją też nie przepadam, to nie jest to takie pewne Odpowiedz Link
cudko1 Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 12:07 kiedyś chodziłam do kina raz w tygodniu (a było to 100 lat przed wojną ) obecnie jak pójdę raz do roku to jest wielkie święto ale ten film mnie kusi, chociaz i tak bedzie wielkim sukcesem jak chociaz obejrzę go w domu bo nie bardzo wierze ze sie do kina jednka wybiorę (42 calowy tv da radę zastapić kino?? zwłaszca w nie dużym pomieszczeniu ?? ) Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 12:43 Właśnie w lutym chce iść na to do kina Odpowiedz Link
grave_digger Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 13:31 a o czym? bo mnie natali na zajawkach wkurza tą swoją wystylizowaną miną. Odpowiedz Link
kowalowa Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 19:21 o rywalizacji chyba... tez mnie kusi...ale na mojej wiosce to kino chyba dopiero w Olsztynie... może jakoś się uda? tez chciałbym go zobaczyć Odpowiedz Link