Dodaj do ulubionych

Czarny Łabedź

27.01.11, 09:37

kto widział?? ja byłam w parę dni temu i cały czas nie mogę sie otrząsnąć... no świetny, świetny... ale żeby poczuć klimat , to zdecydowanie kino lepsze - odżałujcie na bilet, nie ściągajciesmile
Obserwuj wątek
    • mamakarolla Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 09:59
      nie bylam, nie widziałam
      Wczoraj czytałam właśnie opinie, że bardzo wciągajacy psychologiczny thriller. Muszę męża wyciągnąć w weekend.
    • olinka20 Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 10:05
      Wybieram sie od soboty i mi strrrrasznie nie po drodze do Katowic.
      Ale dzisiaj tak wszystko poustwawiałam, ze najprawdopodobniej nam sie uda i film zobaczyc i do gruzinskiej restauracji wpascwink
      Tez słyszałam, ze niesamowity film.
      • bei Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 10:49
        Dobry jak każdy film Darrena Aronofskiegosmile
        • doral2 Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 11:36
          nienawidzę chodzić do kina uncertain
          więc pewnie ten film obejrzę za pół roku na ejdżbioł. albo na kanaleplus.
          a jako że za telewizją też nie przepadam, to nie jest to takie pewne big_grin
          • cudko1 Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 12:07
            kiedyś chodziłam do kina raz w tygodniu (a było to 100 lat przed wojną tongue_out) obecnie jak pójdę raz do roku to jest wielkie święto wink

ale ten film mnie kusi, chociaz i tak bedzie wielkim sukcesem jak chociaz obejrzę go w domu bo nie bardzo wierze ze sie do kina jednka wybiorę (42 calowy tv da radę zastapić kino?? zwłaszca w nie dużym pomieszczeniu ?? tongue_out )
    • w_miare_normalna Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 12:43
      Właśnie w lutym chce iść na to do kina smile
    • grave_digger Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 13:31
      a o czym?
      bo mnie natali na zajawkach wkurza tą swoją wystylizowaną miną.
      • kowalowa Re: Czarny Łabedź 27.01.11, 19:21
        o rywalizacji chyba...
        tez mnie kusi...ale na mojej wiosce to kino chyba dopiero w Olsztynie...
        może jakoś się uda? tez chciałbym go zobaczyćuncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka