grave_digger 21.07.12, 10:46 był bardzo smaczny. dziś odbieramy drugi taki sam na wieczorną imprezę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfiatuszkowa Re: mój czarny tort 21.07.12, 12:47 Cudny! A można prosić jakieś foto nowożeńców? Albo chociaż zdradź jak Twoja sukienka wyglądała bom ciekawa Odpowiedz Link
grave_digger Re: mój czarny tort 21.07.12, 13:24 kfiatuszkowa, nie będę pokazywać zdjęć moich na publicznym. ale ubrałam tę sukienkę. 58 zł w bonprixie. Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: mój czarny tort 21.07.12, 15:43 grave, pamiętam tą sukienkę Pokazywałaś ją juz kiedyś Szkoda Ale w pełni Cię rozumiem Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: mój czarny tort 21.07.12, 15:51 Patrzcie cóż za "perełkę" znalazłam Oczywiście to nie do Ciebie grave To dla Was Odpowiedz Link
grave_digger Re: mój czarny tort 21.07.12, 13:26 dzięki dziewczyny. było oczywiście zajebiście - urzędowy ślub, rodzinny obiad i wieczorne kino ze świadkami (premiera Prometeusza). a dziś impreza na chacie Odpowiedz Link
prigi Re: mój czarny tort 21.07.12, 13:40 tort baaaardzo mi się podoba. jest dużo ardziej kimatyczny i dostojny niż te wszystkie białe lukrowane (blehhh, też miałam taki. aż żal, że nie planuję drugiego ślubu, bo też bym sobie taki zamówiła samych szczęśliwych chwil, Grave Odpowiedz Link
annajustyna Re: mój czarny tort 21.07.12, 13:54 Pikny! Sukienka tez super! A jaki smak mial tort? Byl ciemny po rozkrojeniu? Odpowiedz Link
grave_digger Re: mój czarny tort 21.07.12, 14:12 cytuję autorkę tortu: "Smak: biszkopty waniliowe, przełożone masą jogurtową z kawałkami galaretki i jagodami, oraz masą czekoladową z kawałkami czekolady." dziś tort będzie "biszkopt waniliowy, przełożony masą jogurtową z jagodami i galaretką i masą malinową z malinami" TORT był pyszny, nie za słodki. Odpowiedz Link
3-mamuska Re: mój czarny tort 21.07.12, 14:29 Piekny ten tort.I po opisie pewnie pyszny. Grauluje i zycze duzo szczescia. ----------------------- Myśl o tym co mówisz... Nie mów tego co myślisz... Odpowiedz Link
cura_domestica Re: mój czarny tort 21.07.12, 14:38 grejw , zaśliniłam się po kolana po tym opisie tort jak się należy , przy butach nawet nie stał lowju Odpowiedz Link
bei Re: mój czarny tort 21.07.12, 14:48 Wszelkiej pomyślności-milosci, radości, wszelkiej zasobnosci dóbr Tort na pewno przepyszny, a sukienka świetna- bez zadęcia a z charakterkiem, nieprzestrojona i ladna! Odpowiedz Link
babowa Re: mój czarny tort 21.07.12, 15:22 grejwowa, to zycia tak pieknego jak ten tort, by było cudnie, nie za mdlaco a z charakterem powodzenia babko ps. i syna Odpowiedz Link
mamakarolla Re: mój czarny tort 21.07.12, 15:23 piękny tort. Fajnie, że wszystko się udało najlepszego na nowej drodze życia Odpowiedz Link
a-ronka Re: mój czarny tort 21.07.12, 20:14 Grave- szczęścia na długie lata. Tort cudowny i taki heheh "inny" Odpowiedz Link
ez-aw Re: mój czarny tort 21.07.12, 21:18 Tort super, zdecydowanie inny od wszystkich, ale pewne że ludzie zapamiętają. i o to chodzi Wszystkiego najlepszego na nowej drodze. Odpowiedz Link
maja-02 Re: mój czarny tort 22.07.12, 10:54 bardzo oryginalny podoba mi się Wszystkiego naj (-lepszego itd )! Odpowiedz Link