magdziuch 10.07.08, 14:40 Czy ktoś był u jasnowidz Beaty Wejman w POznaniu? Jak wrażenia? Czy jesteście zadowleni? No i najważniejsze pytanie, czy pani Beata rzeczywis cie posiada dar i potrafi przewidzieć przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bettie Re: Beata Wejman Poznań IP: *.icpnet.pl 23.11.08, 19:07 To bardzo dobra kobieta..już po kilku chwilach rozmowy czuje się w niej anioła... Rzeczywiście ma dar jasnowidzenia...jasnowiedzenia...potrafi bardzo głęboko dotrzeć do źródła problemu i pomóc go rozwiązać..ale też nie boi się prosto z mostu powiedzieć gdy ktoś błądzi i jest winien zaistniałej sytuacji...czasami ma się wrażenie że stoi się przed lustrem w którym widzi się swoje prawdziwe odbicie Wyjątkowa kobieta..dzięki niej udało mi się uwolnić z toksycznego związku i zmienić całe życie. Pozwoliła mi zostać swoim uczniem... dziękuję Bogu i aniołom, że w odpowiednim momencie życia skierowały mnie do niej To wcielony anioł Dziękuję Beatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Beata Wejman Poznań IP: *.gprs.plus.pl 23.11.08, 19:13 Zgadzam sie z poprzedniczką.Byłam u niej 2 lata temu.Powiedziała mi, że w ciagu 2 lat wyjdę za mąż i urodzę dziecko.Minęły 2 lata-nadal jestem sama...męża ani dziecka ani widu ani słychu.Wiem, że pani Beatka ma duże sukcesy w uzdrawianiu nawet osób z chorobami nowotworowymi-i wiem, że to kobieta Anioł. Odpowiedz Link Zgłoś
bettie Re: Beata Wejman Poznań 23.11.08, 19:45 proszę nie tracić nadziei..na wszystko jest odpowiedni czas i pora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honoris Re: Beata Wejman Poznań IP: *.icpnet.pl 28.12.08, 15:08 Ja również uważam że Beatka to kobieta anioł.Dziękuję Bogu ze jest i ze postawiły ją na mojej drodze -jeszcze daleka droga przede mna ale jak mówi Beata ''kazdy ma swój czas''-jesteś kochana Beatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Beata Wejman Poznań IP: *.play-internet.pl 10.07.13, 15:58 tel.kontaktowy potzrebny do Pani Beaty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Beata Wejman Poznań IP: *.e-c.com 11.07.13, 15:51 Proszę bardzo o kontakt osobisty do tej pani. Dzieki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
marciniak.aneta Re: Beata Wejman Poznań 04.12.13, 15:01 Prosze podać meila to wyślę nr kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiapoznań Re: Beata Wejman Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.14, 11:23 Witam,proszę o kontakt do p.Beaty Odpowiedz Link Zgłoś