Dodaj do ulubionych

do Wróżek

27.11.08, 10:43
Witam.
Wiem że to głupia prośba, ale czy ktoś mógłby mi bezineterownie pomóc, za
zwykłe słowo: dziękuję???
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: do Wróżek IP: *.nplay.net.pl 27.11.08, 11:58
      A Ty czy mogłabyś mi umyć wszystkie okna za zwykłe słowo dziękuje???
      • Gość: lilith666_vip Re: do Wróżek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 12:53
        Pewnie .wyslij swoje zdjecie i date urodzenia na meila lilith666_black_moon@interia.pl jesli chcesz wrozby lub opisz swoj problem
        • Gość: aguskaa Re: do Wróżek IP: 217.98.4.* 29.11.08, 15:52
          i pomoze tak za darmo
      • monaxa Re: do Wróżek 27.11.08, 12:57
        Gość portalu: ania napisał(a):

> A Ty czy mogłabyś mi umyć wszystkie okna za zwykłe słowo dziękuje???

Tak, jeśli byłabyś w trudnej sytuacji i potrzebowała pomocy to zwykłe dziękuje
        wystarczyłoby w zupełności.
        Myslisz, ze już na tym świecie nie ma takich ludzi, którzy pomogliby innym w
        potrzebie bez zapłaty za tą pomoc?
        • Gość: .. Re: do Wróżek IP: *.mobile.playmobile.pl 28.11.08, 14:01
          jaka cena taka jakość usługi
          • monaxa Re: do Wróżek 28.11.08, 14:37
            Gość portalu: .. napisał(a):

> jaka cena taka jakość usługi

no tak, wszyscy tylko te pieniądze widzą!
            No cóż, myślałam, że znajdę tu kogoś dla kogo nie tylko liczą się pieniadze w życiu.
            Smutne to trochę....
            • Gość: Monia Re: do Wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 15:18
              Monaxa ja mialam podobny problem jak Ty,ale poszukalam wrozki na viversum ktora
              odpowiedziala mi za darmo.Boje sie napisac ktora,zeby znowu ktos nie posadzil
              mnie o reklame
            • lilith666_vip Re: do Wróżek 01.12.08, 09:47
              to czytaj moze uwaznie a nie skaczecie d osiebie p[omjajac temat .mowie.wyslij swoje dane postawie ci karty .ZA DARMO!
          • Gość: Anna Re: do Wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 08:22
            Bzdura totalna.
            Naprawde uważasz, że płacą dużo dostaniesz lepszą wróżbę?

A może dobra wróżka powinna wyczuć, że osoba prosząca o pomoc jest w
            ciężkiej sytuacji?
    • Gość: Anna Re: do Wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 08:20
      Wróżka to zawód? Ciekawa sprawa, myślałam, że to dar, ale widocznie
      żyłam w błędzie.
      To ta Twoja wróżka nie przewidziała, że klientka nie przyjdzie? Tata
      wróżka...
      A ta historyja o kupieniu chleba opowiedziana przez kolejną osobę w
      rzeczywistości mogła wyglądać zupełnie inaczej.

Przypomniała mi się dowcip.
      Salon wróżb, pukanie do drzwi
      wróżka: Kto tam?
      klient: A nie, to ja już dziękuję.
      • lilith666_vip Re: do Wróżek 01.12.08, 09:46
        Przepraszam..hmm ja pomogam ludziom za darmo ale to nie zmienia faktu ze dar trzeba cwiczyc ,by go cwiczyc potrzebny jest czas .by ten czas miec potrzebne sa pieniadze . Wrozka jest ustawowym zawodem wolnym w Polsce . Kazy po damowa pomoc moze do mnie przyjsc tylko raz .w 90 przypadkach jest tak ,ze pomogam za darmo juz nie mowie to o wrozeniu ale wymaganie od wrozki darmowej pomocy jest rowniez nie na miejscu .
    • lawanda Jak cena, taka usługa 01.12.08, 08:43
      Moja przyjaciółka była kiedys u jednej z "telewizyjnych" wróżek.
      Tak się dała wydoić z kasy, że szok.
      A jakość usługi nijak się miała do ceny.
    • monaxa Re: do Wróżek 01.12.08, 09:31
      Tak, jak już ktoś tu się wypowiedział, ja wróżenie traktuję jako dar, nie zawód,
      stąd ta moja prośba umieszczona na tym forum.
      Przykre to trochę, że wszystko tak kręci się wokoło pieniędzy.
      Przecież nikogo nie prosiłam o zbudowanie mi domu za darmo, choć na tym swiecie
      są też tacy ludzie, którzy zrobiliby to by pomóc osobą znajdującym się w trudnej
      sytuacji, zupełnie za darmo!!!!
      Nie jestem osobą, która prosi o wróżbę bo jej się nudzi, która chce zapytać
      banalnie "kiedy wyjdę za mąż", nie o takie bzdury nie chciałam pytać...
      Czasami człowiek znajduje się na takim rozdrożu, że wszystko za nim się
      skończyło, że wszystko przed nim też jest jak stąpanie po ostrych kamieniach.
      Nie można się cofnąć, ani iść dalej. Nic nie pomaga, nie ma siły by zrobić krok
      dalej. Strach potworny strach paraliżuję przed nowym...
      Nie wiem czy to zrozumieliście, ale własnie dlatego napisałam taką prośbę na tym
      forum, w nadziei że znajdzie się jakaś osoba, która rozjaśni mi pewne sytuacje i
      pomoże zrobić ten pierwszy "krok".
      • Gość: tekla Re: pewnie,że przykro... IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 01.12.08, 12:00
        Pewnie,że przkro,że oczekujemy darmowych usług.Wszak wróżka powinna pracować 8 godzin,potem darmowo wrózyć.Wszak dar ma...Dar ma i dobry lekarz,malarz,muzyk...Oni tez powinni za darmo pracować?I pewnie w ramach wdzieczności-za darmo chlebek w sklepie dostaną ,marchewkę w warzywnym ,czy kielbaske w mięsnym...Bo zyc za cos trzeba...I dokształacac się trzeba...Rozwijać się powinno...ale jakos wszystko kosztuje...Przykro...
        • monaxa Re: pewnie,że przykro... 01.12.08, 12:18
          Gość portalu: tekla napisał(a):

> Pewnie,że przkro,że oczekujemy darmowych usług.Wszak wróżka powinna pracować 8
          > godzin,potem darmowo wrózyć.Wszak dar ma...Dar ma i dobry lekarz,malarz,muzyk.
          > ..Oni tez powinni za darmo pracować?I pewnie w ramach wdzieczności-za darmo chl
          > ebek w sklepie dostaną ,marchewkę w warzywnym ,czy kielbaske w mięsnym...Bo zyc
          > za cos trzeba...I dokształacac się trzeba...Rozwijać się powinno...ale jakos w
          > szystko kosztuje...Przykro...

no nie, przepraszam, że wogóle poruszyłam ten temat, jesli kogos uraziłam swoją
          prośbą to przepraszam.
          Nie sądziłam, że takie poruszenie wywoła mój post.
          Naprawdę nie chciałam nikogo urazić, ani nikogo naciągać na jakieś usługi, po
          prostu potrzebuję pomocy, ale jeśli nikt nie może mi takowej udzielić to w
          porządku, nie chciałam Was obrażać, ani wywoływać niepotrzebnych napięć.
          Pozdrawiam Wszystkich
          • Gość: tekla do monaxy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 01.12.08, 13:06
            Ja tez przepraszam,troche mnie poniosło.Ale mam znajoma ,ktora jest wróżką.i widze,jak niektórzy ja wykorzystuja..."rozłoz karty,przecież to żaden problem,co ci szkodzi".I ona rozkłada,często gratis.Jakos nikt z tych osob nie zauważa,ze i ona ma swoje zycie,i wydatki.Poświęca im swoj czas...więc chyba nalezy jakos się zrewanzować.Zwłaszcza,że /według mnie/ wrózka to taki towar "luksusowy"-bez wrózby da się zyc,nie jest niezbędna do zycia.Zamiast inwestowac ostatnie pieniadze we wróżbę-może lepiej zainwestować w siebie???Pozdrawiam,monaxa:))
            • monaxa Re: do monaxy 01.12.08, 14:27
              Wiem, tekla, że Wrózka to tak jak napisałaś "towar luksusowy" i bez wróżb też
              mozna żyć, wiem to.
              • Gość: lilith666_vip Re: do monaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 15:48
                Ja rowniez przepraszma troche hmm ostro sie zrobilo . wrozka to nie jest az taki luksusowy towar .jesl iwrozka wie co robi nie znajmuje jej to pol dnia no ale hmm nie moze ciagle tak za darmo...
    • agrentowy4321 Re: do Wróżek 05.03.23, 19:10
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: do Wróżek 26.04.23, 06:46
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka