dobrze

(22 wyniki)
  • .... to fragment informacji z wczorajszego wieczora..... Czy rząd dokapitalizuje PKO BP, by bank chętniej udzielał kredytów? (2008-11-28, ostatnia aktualizacja 2008-11-28 20:26) Rząd rozważa dofinansowanie nie tylko Banku Gospodarstwa Krajowego, ale i PKO BP - ujawnił wczoraj wicepremier Waldemar Pawlak. Ma to ułatwić polskim konsumentom i firmom dostęp do kredytów. A w Wielkiej Brytanii rząd zagroził bankom, które nie chcą udzielać kredytów, nacjonalizacją Zwiększenie dostępności kr...
  • w oddziale w Jeleniej są "super " Panie Dyrektorki :-) mają swoich wybranych , gdzie są odpowiednio wynagradzani ,dostają premię ( a nawet podobno jest zawyżana aby się z nimi poddzielIć ) itd ... ponadto nie wiadomo na czym się znają ? a co robią w trakcie pracy ? to sie nawet w głowie nie mieści ... np narty w samochodzik i dawaj na górki w Szklarskiej w trakcie pracy ...nie wspomne juz o moczeniu nóg pod biurkiem , jak jest gorąco ..zakupy i fryzjer na porzadku dziennym .. ...
  • witajcie kolezanki i koledzy, czytam te wasze posty - wiem wiem - macie sporo racji, ale... taka sytuacja jest w kazdym banku. Wiem co mowie - moj znajomy odszedl z PKO do Millenium i tam dopiero poznal to o czym wy teraz piszecie, a bylo to 4 lata temu... Uciekl juz z tego Millenium ale jak szukal pracy to z pocalowaniem w d... przyjalby sie ponownie do PKO. Dlatego nadszedl czas i u nas na zmiany-inaczej nie utzrymamy sie na rynku i my wszyscy stracimy prace. Wydaje mi sie ze n...
  • Droga kadro zarządzająca w regionie śląsko-opolskim! Kto mąrdy i ambitny niech ucieka z tego bagna jakim jest PKO - a szczególnie w tym regionie. Ludzie (nieliczni do dzis przyjaciele) pisze do Was!!! Obudźcie się. Troche własnej godności i szacunku dla samego siebie. Jak długo będziecie pozwalac sobie na żałosne i obrażliwe teksty że Was wyrzucą, że nic nie umiecie. Ja miałam tę odwagę żeby odejść i to była najlepsza zawodowa decyzja. Teraz mam pracę gdzie szanuje się fachowców,...
  • My wchodzimy w ten weekend więc w poniedziałek zaczynamy. I mam takie pytanie (nie wiem czy dobrze doczytałam i zrozumiałam), czy osoba pracująca na stanowisku z dyspenserem musi się codziennie rozliczać do zera? Tak mam napisane w informacjach ale chcę się upenić. Jeśli źle zrozumiałam to proszę bez złośliwości bo wiele osób jest tu bardzo uszczypliwych. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
  • Witam, Czytając Nasze forum dochodzę do wniosku, że jednak większość opinii wpisuje się w negatywną ocenę Naszego banku. Myślę, że wsród Was są osoby, którym udało się zmienić pracę. Jeśli tak to proszę o wskazówki od Was lub Waszych znajomych dla których odejście z PKO do innego banku było strzałem w 10. W jakich bankach doświadczenie z trudnej i niewdzięcznej pracy w PKO przekłada się na lepsze wynagrodzenie i bardziej godziwe warunki pracy? Wiadomo, że nie chodzi o to aby trafić z "...
  • Witam! Mam prośbę do wszystkich. Jestem pracownikiem PKO i przebywam na urlopie wychowawczym.Wkrótce wracam do pracy ale chciałabym przenieść się do innego oddziału (bliżej domu).Obecnie mój dojazd zajmuje mi ok 1,5 godz. w jedną stronę co oznacza, że w domu mnie nie bedzie ok. 11 godz.Mając na uwadze 2 małych dzieci, które przebywać będzą w przedszkolu chciałabym pracować bliżej, żeby w miarę szybciej być w domu. Czy któś z was pisał podobne podanie i z jakim skutkiem?.Nie wiem...
  • ludzie.pb.pl/zbigniew-jagiello/2392665,30526,zaciag-jagielly (nie)szczere gratulacje pracownikom PKO z okazji powyższych transferów. Wielu z nas w w Pekao odetchnęło. Mniej kretynów oraz możliwość awansów. Tak trzymać Panie Prezesie. Systematics
  • Zdarzyło sie to w 1956 roku 28 czerwca. Pracownicy zbuntowali sie przeciwko władzy PRL z powodu podnoszenia norm pracy i zmniejszania premii. Zginęło wtedy wiele osób z rąk komunistów (ponad 50). Pytanie do forumowiczów. Czy nie widzicie analogii z tamtych zdarzeń? Przecież u Nas jest to samo, ciągle są podnoszone normy oraz przy okazji obcinane sa premie. Mam nadzieje, że tak u Nas nie będzie bo Kierownictwo Banku (NOWE) przemyśli wiele spraw łamania praw pracowniczych i Bank zac...
  • Co wy na to? Czy oczekujecie po "nowych" lepszych warunków pracy? Prawo i Sprawiedliwość będzie rządzić w Banku, to mozna od nich oczekiwać poszanowania prawa no i oczywiście sprawiedliwego traktowania. Słońce znowu zaczęło świecić. Pozdrawiam Was
  • Moja historia z pko bp sa zaczeła sie 6 lat temu, kiedy po studiach dostałam sie na staż a później przeszłam pomyslnie rozmowę kwalifikacyjna i zostałam przyjęta na stanowisko doradcy, pamiętam, że wtedy myślałam że wygrałam szczęśliwy los na loterii :) Pełna energii, zaangażowania, motywacji poświecałam sie dla banku, pracowałam po 14 godzin,pracowało mi sie dobrze, wszystko było dla mnie nowe i ciekawe, moja osoba spowodowała że poporawiły się relację z pracownikami na lepsze, t...
  • Witam , czy ktoś coś więcej wie na ten temat ...?
  • Jeśli jesteś szefem związku, nie masz pracy obowiązku. Możesz siedzieć se na ławce i mieć w d...pracodawcę! To fraszka Manna i Materny. Jakże to prawdziwe w odniesieniu do PKO BP SA...Panie prezesie Juszczak, rozstałem się niedawno z PKO BP SA. Bez żalu, ale za to z wielkim niesmakiem. Proszę przemyśleć swoją wizję "Nowego otwarcia", które może okazać się starą śpiewką...Sugerowałbym najpierw zweryfikować swoje podejście do związków zawodowych! Związkowiec to święta krowa, to inst...
  • Mili Forumowicze, zbliżają się Walentynki - a ponieważ z dniem dzisiejszym kończę moją obecność w tym szacownym gronie - życzę Wam wszystkim dużo miłości. Życzę spokoju i zdrowia, by każdy następny dzień był lepszym i ciekawszym, by Ci którzy jeszcze pracują w banku byli dostrzegani i uznawani przez kierownictwo, a Ci którzy już są poza bankiem - mile go wspominali, chcę by poprostu było Wam dobrze. Chciałabym aby to forum znaczyło li tylko wymianę dobrych doświadczeń, by wszystko...
  • Mam dość. W pracy zaległości, w domu bajzel, przed soba tylko pustka. Nie moge juz, co mam zrobić, chyba się powiesze. Myslę,ze nie wiele osób bedzie po mnie płakać, co najwyżej poplotkuja troche, ale ja już bedę miąła spokój
  • co dzieje sie z ludźmi w obecnych WMP, pracujecie czy po wdrożeniu Wam podziękowano? u mnie wdrożenie całkiem niedługo i zastanawiam się czy już szukać pracy?
  • "ZŁODZIEJE W PKOBP W KIELCACH. Dyrekcja naszego oddziału nas okradła. Nie dostałyśmy uzgodnionej ze związkami zawodowymi minimalnej kwoty podwyżki wynagrodzenia. Jak zwykle, pupile dyrekcji musiały dostać więcej. Nam zwykłym robolom, nawet minimum się nie należy. MY TEGO TAK NIE ZOSTAWIMY! Prosimy o przesłanie naszego protestu pana Prezesa. Jak ta sprawa natychmiast nie zostanie wyjaśniona będziemy protestować na forum publicznym. To co się dzieje w jednym z oddziałów w Kielcach, to ju...
  • dałem ogłoszenie,że poszukuję pracowników i co?Lepiej siedzieć na etaciku,urlopik,szkolonko,chorobowe i p.w stołek,premia i wieczne dąsy, przyzwyczajenia z PRL.
  • Witam bardzo serdecznie Jestem tutaj pierwszy raz właśnie staram się o prace w placówce pko bp sa jestem ciekawa o co mogą pytać na rozmowie jutro na 11 mam byc w krakowie prosze napiszcie mi o co was pytali czekam na wasze porady z góry dziekuje
  • Witam Wiem , wiem , to forum powstało z myślą o tym , aby móc tu w jakimś tam stopniu odreagować szarą rzeczywistość związaną z pracą, ale..... Nie wiem czy akurat dobrze, ale jednak... niedługo rozpoczynam pracę w PKO. Stanowisko doradca. Proszę napiszcie co się tam nosi? Tylko wszelkiej maści garsonki i kostiumy przechodzą czy może coś jeszcze ? Z wywiadu dowiedziałam się, ze ze sweterków nici. No więc w czym wolno? Sama biała koszula na górę nie będzie powodem do upomnienia ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się