Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      dolina

dolina

(6 wyników)
    • Chodzi mi o sprawdzone informacje z pierwszej reki. Czyli ze nie "sasiadka tesciowej mojej bylej bratowej " ;) byla kiedys i mowila... Chcemy z bracmi sprezentowac rodzicom pobyt. Dolina Charlotty jest dosc droga. Ale czy warta swojej ceny? www.dolinacharlotty.pl/ Dziekuje za kazdy wpis.
    • jako 12latka bez kondycji i ochoty szlam z ojcem trasa: Parking Morskie Oko-Dolina Pieciu Stawow- Parking. Bylam wypluta i przemoczona do nitki, ale zeszlam o wlasnych silach. Wyszlismy kolo 9, wrocilismy kolo 17 (? nie pamietam zbyt dobrze, wycieczka byla zakladowa z KRK, wiec pewnie jakos tak byl powrot). Jak oceniacie ta trase dla "wycieczki" 2 40latki, 2 14latki i 9latek. ten ostatni nie do zdarcia, ale trzpiot. 14latki w dobrej formie, 40latka tez, druga..hm....srednio na jeza. isc czy...
    • Witajcie! Poszukuję słuchowiska "W Dolinie Muminków", chodzi o wersję z piosenkami Gawędy, oraz z Gustawem Holoubkiem w roli narratora. Ja się wychowałam na tej bajce i do dzis nucę piosenki o Włóczykiju i o muminkach nie głupolach :-)) Próbowałam kupic na allegro, w ksiegarniach itp.-nie ma!!Czy ktoś ma to słuchowisko i może mi przegrac na CD lub podesłać w formie MP3? A może wiecie gdzie kupić? Oczywiście pokrywam koszty wysyłki. Byłabym bardzo wdzięczna a moja córeczka pewnie...
    • Ja jestem jakaś dziwna :( Strasznie mi brakuje kogoś obok, kogoś kto by się kręcił po domu i z kim mogłabym obejrzeć wieczorem głupi film, a jednocześnie mam absolutny odrzut od facetów, a jak pomyślę o czymś poza przytulaniem, o czymś co juz ma jakiś sens seksualny to mi się robi niedobrze, seks mógłby nie istnieć... no nie wiem co mi jest :(
    • baby, no wiecie co, w zyciu bym nie powiedziala, ze bede marudzila z takiego powodu. Przyjechalam do Anglii i przytylam. Ze szesc kilo w dupsku jak nic. Wszyscy mowia ze nie widac, maz sie cieszy, a ja mam dola. Od 11 lat mialam te sama wage, nawet ciaza nie zaszkodzila. A teraz siadam i mi sie opona wylewa. A mnie zalewa krew! Zadna tam kokieteria, pierdu pierdu bez sensu, wkurza mnie to uczucie napietej skory, za ciasne dzinsy. Cholerne angielskie zarcie!!!
    • Hej! Dziewczyny poradźcie na co iść do kina z czteroletnim maluchem? Jutro Misio ma 4 urodziny, chciałabym mu zrobić niespodziankę i zabrać go pierwszy raz do kina. Grają: 1. Lilo i Stich 2. Planeta skarbów 3. Mustang z Dzikiej doliny I tak sobie myślę czy któryś z tych filmów jest dla 4 letniego malucha. Zastanawiam się nad Mustangiem, bo ma taką książeczkę, czytaliśmy ją. A na co iść Waszym zdaniem? Pozdrawiam Niki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się