dolina

(20 wyników)
  • Mam pytanko do znających Słowacki Raj. czy z Dedinek da się wejść na trasę Sokolia Dolina? Czy ona jest dwu kierunkowa. Nie potrafię znaleźć informacji na ten temat.jeśli nie jakie inne trasy można z Dedinek rozpocząć?
  • Witam! Będziemy w Demanowej Dolinie,ale słyszeliśmy też o Słowackim Raju.Jaka jest odległość między nimi, czy da się samochodem w 1 dzień pojechać do Słowackiego Raju, coś zobaczyć i wrócić?
  • zdjecie podpisane jako "Dolina Rajcanki" przedstawia w rzeczywistosci Tieszniavy w dolinie Vratnej, nieopodal miejscowosci Terchova.
  • Czesć, czy ktoś był w demianowskiej dolinie i zna studia Miroslav albo privat fortuna 77, wybieramy się w okolice Liptovskiego Mikulasza na dwa tygodnie z - letnim dzieckie, czy ktoś zna te ośrodki i może którys polecić > a może inna propozycja Dziękuję Ania
  • jak tam dojechać? jest to gdzieś na poboczu? prosze o wskazówki
  • ceny , czy warto, itp.
  • był ktoś w tym hotelu? jakie wrażenia, jakie ceny , posiłki, napoje , alkohole itp, czy jest tam kort tenisowy?basen znośny?w miarę czysty? bepi@poczta.fm
  • poszukuję czteroosobowego apartamentu- może jakieś namiary - cena ok.1000SK za dobę.Chcielibyśmy zobaczyć jaskinie Demianowskie Wolności oraz Lodową. No i trochę pochodzić po górach. A może ktoś zna lepsze miejsce na 7 dnoiowy wypoad do Słowacji Proszę o wszelkie sugestie.Do Słowacji chcieliśmy wyjechać ok.8 lipca.
  • Zuberec(6)

Co sądziecie o Zubercu? Jak jakość wyciągów? Jest tam co zwiedzać? CZy osoby nie jeżdżące na nartach będą sie nudzić?
  • Byłem w tym roku na wakacjach w tych miejscach, jak ktoś się zastanawia to radzę nie wahać się tylko jechać. Węgry są naprawdę fajne, a bywałem już dalej..
  • Proszę o namiary na sprawdzone noclegi w okolicach Tatralandii. Jadę z czterolatkiem. Proszę o kwatery, w których byliście, bo adresy typu liptov.pl, czy limmba.sk znam i mnie nie interesują. Będę wdzięczny. Z góry duże dzięki
  • Planujemy wyjazd z dziećmi 4 i 5 lat w Tatry Wysokie na Słowacji,gdzie najlepiej zorganizować bazę wypadową <będziemy samochodem> planowałem Śtrbske Pleso,ale czy warto przepłacać za nocleg czy lepiej jest poszukać czegoś w Nowa Leśna naprzykład ,głównym kryterium powinno być : 1.piękne widoki na góry z kwatery 2.dobry dojazd do Tatrzańskiej Łomnicy jak i Doliny Diemianowskiej Dziękuję wszystkim za rady <może ktoś ma gotową propozycję kwatery ?>
  • Czy możecie polecić łatwe, ale ciekawe szlaki w słowackich Tatrach Wysokich? Będziemy dojeżdżać z Zakopanego. Wyjazd w lipcu. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
  • Byłam wraz z rodziną na wczasach na Słowacji Liptowskiego.Mieliśmy wykuiony apartament w Žiarze obok Liptowskiego Mikulasza (6 km).oto link do tego apartamentu www.futour.sk/helena/. Jest dokładnie tak jak na zdjęciu.Mogę z czystym sercem polecić ten apartament.Jeżeli chodzi o cenę to płaciliśmy 300 sk ponieważ bylismy powyżej 7 nocy.Miejscowość (wioska) bardzo spokojna znajduje się przy wejściu do przepieknej Doliny Ziarkowskiej. Gdyby ktoś miał jakieś pytania to z przyjemnością odpowiem...
  • Chcę odwiedzić w tym roku Eger wraz ze słynną Doliną Pięknej Pani i jej piwniczkami. Byłem juz tam kiedyś i nocowałem w pensjonacie tuz obok na wzgórzu. Przeglądanie w googlach nic nie daje, nie mogę go namierzyć. Może ktoś zna namiar na ten lub jakiś inny w pobliżu. Pozdrawiam i dziękuję
  • Jadę w lipcu z mężem i 5 letnim dzieckiem na 2 tygodnie w góry na czechy i słowację.Chciałabym,żeby ktoś mi poradził odnośnie miejsc które podam poniżej,czy są to miejsca bezpieczne dla dziecka,wiadomo,że takie dziecko chodzi mniej ostrożnie i nie pokona trudnych tras.Jeśli możecie podać w przybliżeniu jak długo idzie się poszczególnymi trasami,skąd rozpoczynać trasy?Chodzi mi o: Słowacja 1.Trasa na zielone pleso 2.Dolina vratna{horne diery,tiesnavy} 3.Dolina Prosiecka 4.Sucha Bela ...
  • Jak w temacie z tym, ze region Wysokich Tatr oraz Słowackiego raju widziałem już wielokrotnie.
  • Witam Czy ma ktoś może namiary na sprawdzone kwatery na Słowacji? Chodzi mi ,żeby było w miarę blisko ( tak do 20 km ) do Tatralandii lub do tego kompleksu basenów termalnych Besenowa. A może ktoś się orientuje jakie są ceny noclegu i wstępu na wymienione baseny za 1 osobę i w ogóle warto tam jechać? Dodam ,że wybieramy się z 3-letnim dzieckiem.
  • Czy możecie coś polecić dla rodziny?
  • Sprawdzałam pogode na długi weekend na Słowacji(Jasna, Liptovski Mikulas)i ma byc 16-18 stopni i padac. I co tam robic? Tetralandia odpodnie,moze zrodla termalne. Gdzie tam w poblizu cos takiego jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się