Forum Dom Ogród na balkonie
ZMIEŃ
      drewno

drewno

(3 wyniki)
    • Witam, W tym roku mam zamiar zagospodarować swój taras. Na pierwszy rzut chciałam połozyć deskę tarasową. Czy możecie polecić jakąś solidną firmę ?dodam że mieszkam w Warszawie. Z góry dziękuję:-)
    • bardzo prosze o pomoc. Mam od 6 lat balkon, pomalowany na bialo z ochydna szara podloga, ktory to kolor zafundowala bez pytania spoldzielnia robiac remont balkonow. To jakas farba na podloge naprawde ochydna. Mam skrzynki z kwiatami i marzy mi sie piekny balkon w hiszpanskim stylu z podloga w pieknym kolorze terakoty stolikiem i lezakiem Czy moze lepiej polozyc drewno na podloge. Nie wiem. Podpowiedzcie co macie na balkonie w bloku i co sie sprawdzilo plytki, drewno a moze cos innego. J...
    • witam przebiegam po necie w poszukiwaniu ratunku, może tutaj... otóż: mamy taras, mniej więcej 8x3, na razie jest zabezpieczony papą, co oznacza, że nie można z niego korzystać i to jest powodem, powiedzmy delikatnie, scysji rodzinnych, bo ja chcę móc używać ten taras w sensie wyjść, rozłożyć stoliczek, porozstawiać doniczki, sami wiecie, ale do tego potrzebne jest zrobienie podłogi tarasu. Mój małżonek nie chce płytek, tylko... no właśnie, sam nie wie co... kiedyś podobno wid...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się