hanti 06.09.07, 18:59 troszkę czasu zajęło mi dobranie kolorów, ale strasznie podoba mi się efekt :)))) szerokość i kolor poszczególnych pasów odpowiadają dublinowi :) img74.imageshack.us/img74/1760/getrydodubliapz0.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyszkasia Re: getry do dublina :) 06.09.07, 19:25 Ja Cię Hanti przestaję lubić - szyjesz, drutujesz, obstalowujesz trójke dzieciów i męża ( i kota). Klona masz? turbo-doping? Jak ja nie lubię takich ludzi :)))))))) Odpowiedz Link
hanti Re: getry do dublina :) 06.09.07, 19:28 nie muszę pracować i mało śpię ;))))))))))))))) Odpowiedz Link
althea35 Re: getry do dublina :) 06.09.07, 19:29 Super! To juz wiem, ze jak przyjedzie chusta czeka nas wyprawa po wluczke na skarpetki i getry:) Odpowiedz Link
wroba Re: getry do dublina :) 06.09.07, 19:33 Hanti Ty genialna jesteś! Takich ładnych jeszcze nikt nie miał :))) Odpowiedz Link
bu-mader Re: getry do dublina :) 06.09.07, 19:33 Ale piękne!!!!ZAkochałam się!I jak tak patrzę teraz na mojego Dublina to aż mnie zazdrość zżera,że taka zdolna jesteś.Jak ja żałuję,że moja mamusia nie zdążyła mnie nauczyć na drutach robić.A zdolna była i piękne rzeczy potrafiła zrobić!Ach...rozmarzyłam się! Odpowiedz Link
lidkamamakuby Re: getry do dublina :) 06.09.07, 20:10 Piękne !!! Jak ty zdobyłaś tak pasujące wełenki ??? I drugie pytanie: czy posiadasz jakiś czasopodwajacz, czasowstrzymywacz, zdradź no, proszę zdradź ;) Odpowiedz Link
hanti Re: getry do dublina :) 06.09.07, 20:14 zdobyć wełenki nie było łatwo, bo przede wszystkim zależało mi żeby były akrylowe, bo nie gryzą :) mój mąż zanim zaczęłam je robić już miał dość w skutek poszukiwań ;) Odpowiedz Link
ariana7 Re: getry do dublina :) 06.09.07, 21:49 buuu ja też chcę do mojego dublina. Chyba wyciągnę druty. Tylko skąd włóczkę? Wełna odpada, bo jesteśmy uczuleniowcy... A Mati dzisiaj na widok dublina zaczął się głośno śmiać. Czyżby to była miłość? Odpowiedz Link
mfyalk Re: getry do dublina :) 06.09.07, 21:53 Matko, jakie cudne!Jesteś niesamowita. Ciągle się zastanawiam kiedy znajdujesz czas na to wszystko. Ja mam dwie lewe ręce do szycia i wszelkiego rodzaju robótek więc moje dziecię getrów do florencji nie zobaczy (przynajmniej takich, zrobionych przeze mnie) Odpowiedz Link
buns Re: getry do dublina :) 06.09.07, 22:00 Aniu, jak Ty to robisz? Ja ma tylko Agę,do pracy nie wracam, i też mało śpię (bo Aga też mało śpi:()a mam wrażenie że na nic mi czasu nie starcza;). A Ty potrafisz wszystko, masz trójeczkę, szyjesz piękne MT i pouche, i jeszcze te getry...Jesteś niesamowita!!!! Odpowiedz Link
mary-anne Re: getry do dublina :) 06.09.07, 21:57 CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE CUDNE Odpowiedz Link