kacperka211 30.08.07, 18:55 Możecie napisać mi, jakie w rzeczywistości są kolory tych chust, bo nie mogę się zdecydować:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Hopp Delhi i Dublin 30.08.07, 19:07 naprawdę ciężko opisac jakie sa kolory.. Dublin jest jak dla mnie niebieski.. niebiesko- turkusowo- niebieski.. tak jak niebieski niebieski :D wesoły mimo zimna niebieskości. Dehli jest czerwono - czerwono- pomarańczowy :D - kojarzy mi się z zachodem słońca.. najlepiej spotkaj sie z kimś, przestudiuj nasze galerie zdjęciowe.. naprawdę na samym opisie cięzko polegac :) Odpowiedz Link
mamamada Re: Hopp Delhi i Dublin 31.08.07, 09:51 ja mam Delhi, długo się zastanawiałam - przede wszystkim obawawiałam się, czy Delhi nie będzie różowawa. Na szczęście nie jest. Kolory chusty na zdjęciach, które umieściłam w galerii są takie, jak w rzeczywistości. I nie zamieniłabym jej na żadną inną :) Odpowiedz Link
tatanka-2002 Re: Hopp Delhi i Dublin 31.08.07, 11:14 Ja dzisiaj dostałam Dublina i tak jak pisze Agamamaani, ma on chłodne kolorki, ale niezwykle przyjemne dla oka i takie żywe. Mi podoba się bardzo. Będzie pasował do "dżinsów", w których na co dzień namiętnie biegamy:) Jest taki jak na zdjęciach na stronce chustomanii. Odpowiedz Link
gdulaw Re: Hopp Delhi i Dublin 31.08.07, 10:07 Ja mam Dublina i w rzeczywistości kolory są bardziej soczyste niż na stronach producenta i Chustomanii. Granatowe pasy kojarzą mi się z jeansem; turkusowe jak to turkusowe z ciepłym morzem, a trzeci kolor to coś pośredniego. W sumie kolory (i przez to cała chusta) są bardzo optymistyczne :-). Odpowiedz Link
kacperka211 Re: Hopp Delhi i Dublin 31.08.07, 12:14 Zanim przejrzałam galerię okazało się,że Delhi już nie ma:( Dublin mężowi się podobał, mnie nie aż tak bardzo i w końcu kupiłam Paris. Mam nadzieję,że będzie się nam podobała. Odpowiedz Link