Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      dublin

dublin

(16 wyników)
    • Witam, może ktoś mi pomoże. Szukam lotu z Dublina do Malmö na 26 lutego, tak aby być na miejscu przed 9 rano. Ewentualnie popołudniu 25 lutego. Powrotny lot- ale z Kopenhagi- potrzebuję albo 27 lutego późnym wieczorem albo 28 lutego o dowolnej porze. Ktoś może coś ciekawego zaproponować? Jeśli loty będą 25 lutego i 28 lutego powrotny- to mogą być z przesiadkami. Będę zobowiązany za pomoc.
    • Drodzy Forumowicze! mam prosbe do Was. jesli zajrzycie do mojego watku teraz lub kiedys w przyszlosci i bedziecie wiedziec o jakiejs promocji z POLSKI do Dublina, prosze napiszcie o tym w tym watku. Najbardziej interesuja mnie wyloty z Poznania, Berlina, Wrocławia, Warszawy... ale jestem w takiej sytuacji życiowej, że także Gdańsk, Bydgoszcz i inne miasta wchodza w rachubę. Wiem, że w tanich liniach wszystko jest możliwe, ostatnio znalazlam świetną cenę z Berlina- 0,01 Euro ...
    • 6 grudnia mam powrót z Dublina do Warszawy z przesiadką we Frankfurcie. Oba loty to Lufthansa. Będe miał na przesiadkę 1h 50m ale z tego co widzę to ostatnio ten samolot z Dublina do Fra codziennie ląduje z około godzinnym spóźnieniem więc zostaje mi na przesiadkę tylko 50 minut a last check in jest do 40 minut. Zakładając że nie znam lotniska we Fra pewnie nie zdążę jak się spóźni. Co myślicie? Co w razie takiej sytuacji działać? Dzięki
    • Czesc, czeka mnie kupno lotu na Swieta z Dublina. Pytam bardziej doświadczonych na tej trasie- kupowac teraz, czy czekac, bo ceny spadna blizej terminu? Moze ktos ma tez juz alternatywnie jakas "skladana' trase opracowana?
    • Czy firma Hertz jest najlepsza/najtansza? Czy ktos jest zorientowany czy sa tam inne firmy?
    • Wybieram się za 2 tygodnie do Nowego Jorku. Właśnie dzisiaj kupiłem bilet na stronie AER LINGUS za bardzo dobra cenę. Czy ktoś leciał z Was tymi liniami. Prosze o opinię. Jak wyglada przesiadka w DUB serwis w samolocie itd. Dzięki za info
    • Szukałem lotów do Kanady. Korzystając z wyszukiwarek lotów, najtańsze znalezione loty kosztowały około 2500zł w jedną stronę. Natrafiłem jednak na niewyobrażalną ofertę! Linie flyglobespan.com za lot z Dublina do Toronto chcą 368 euro (około 1450zł) w obie strony (razem z wszystkimi dodatkowymi opłatami)! Czy to możliwe? Szukałem jakichś opinii o tych liniach. Na polskich stronach nie znalazłem praktycznie żadnych. Na angielskich znalazłem - dużo narzekań. Ale jak można lecieć za 1/3 ceny, t...
    • Prawie mam plan na wakacje z tanimi liniami. Znalazłam sobie na stronie www.sparing.pl/article.php?id=198&page=0 super propozycje połączeń lotniczych w Europie na sierpień. Mi się spodobała Skandynawia, choć facet namawia mnie bardziej na Hiszpanię. Jego siostra w zeszłym roku za lot Centralwings Warszawa-Lizbona-Warszawa zapłaciła 800 zł, a tu jest propozycja taka: Wawa-Barcelona-Lizbona-Madryt-Walencja-Barcelona-Wawa. Wszystko tanimi liniami. Całość kosztuje - 856 zł!!!! W każd...
    • Dzięki za info
    • Szukam połaczenia z Amsterdamu lub Rotterdam do doncaster-sheffield lub manchester albo ja nieumiem szukac albo niema takiego połaczenia :( Prosze o pomoc !!!
    • prosze, powiedzcie co wtedy robic?? Dzis mojemu znajomemu zaginal bagaz na trasie wroclaw- Dublin. Mnie sie na szczescie nic takiego jeszcze nie przydazylo ( i mam nadzieje, ze sie nie przydazy!!) ale niedlugo lece i wole wiedziec! Z gory dzieki!!
    • Irlandzkie linie AerLingus oferują loty z Krakowa,Warszawy do Nowego Jorku z przesiadką w Dublinie już od 600PLN./return/.Bilety na wrzesień,październik...itd. www.aerlingus.com/cgi-bin/obel01im1/bookonline/goHome.do?BV_SessionID=@@@@0610033117.1241729726@@@@&BV_EngineID=ccciadehekeheljcefecfigdffgdfkg.0
    • Witam, mam ogromna prosbe- jesli ktores z Was orientuje sie w ofercie linii lotniczych, czy moze mi powiedziec, czy jakis przewoznik ma teraz w ofercie naprawde tanie bilety z Dublina do jakiegos fajnego miejsca na krotkie wakacje (sama nie wiem, cokolwiek- Hiszpania, Wlochy, Gracja, jakies wyspy byle daleko i cieplo :)). Dobrze byloby gdyby byla opcja lotu powrotnego do Polski. Przepraszam za skomplikowana prosbe, czekam z niecierpliwoscia na jakies info, sama tez zaczynam juz szukac :)....
    • Witam, Jesli wątek juz pojawił się na forum to przepraszam, nie znalazłem go. Mam problem z Centralwings. Moj lot z Wrocławia do Dublina 27.04 został anulowany, wczoraj dostałem e-mail z wiadomością i sugestią, że mam skontaktować się z Call Centre w celu znalezienia wyjścia z zaistniałej sytuacji. Niestety, nie mogę połączyć się z nimi! Wczoraj wisiałem na telefonie 40 minut i jedyna rzecz jaką słyszałem w słuchawce to: "w tej chwili wszyscy asystenci są zajęci, prosimy czekać". Dzis w...
    • chce leciec do Dublina w marcu z Ryanair-zeby sie zalapac na parade św. Patryka, ceny z Poznania, bo stad lece, sa przyzwoite, choc moglyby byc nizsze, do marca duzo czasu, wiem ale czy potem nie bedzie drozej? A moze Ryanair obnizy ceny i to np na kilka tygodni przed lotem? nie wiem co mam robic... na razie bilet kosztuje 79 w jedna strone, ja lece tylko na 5 dni wiec jak mam zaplacic ponad 100 to mi sie przestanie oplacac...
    • Witam, Zastanawia mnie czy to tylko ja jestem takim pechowcem czy też inni maja podobne problemy. Całe nieszczęście zaczęlo sie od wygrania Voucheru Centralwings, gdzie bylo napisane do wykorzystania do "31 grudnia 2006" na wszysttie regularne destynacje, dla "1 osoby w dwie strony". Brzmi super nieprawdaż? Jakiś miesiąc temu postanowilem kykorzystać ten voucher na przelot mojej dziewczyny z Dublina do Gdanska. W rezerwacji powiedziano mi jednak, że niestety nie mogę wykorzystać vouche...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna