Dodaj do ulubionych

Cnetralwings - Call Centre

05.04.08, 15:01
Witam,

Jesli wątek juz pojawił się na forum to przepraszam, nie znalazłem go.

Mam problem z Centralwings. Moj lot z Wrocławia do Dublina 27.04 został anulowany, wczoraj dostałem e-mail z wiadomością i sugestią, że mam skontaktować się z Call Centre w celu znalezienia wyjścia z zaistniałej sytuacji. Niestety, nie mogę połączyć się z nimi! Wczoraj wisiałem na telefonie 40 minut i jedyna rzecz jaką słyszałem w słuchawce to: "w tej chwili wszyscy asystenci są zajęci, prosimy czekać". Dzis wiszę na słuchawce już 55 minut i ciągle jest to samo. Wysłałem do nich maila z zapytaniem, jak się można z nimi skontaktować - również brak reakcji. Czy ktoś wie, w jaki sposób można się do nich dodzwonić?!

Dodam, że dzwonie z Irlandii i gdyby nie Skype (ktory i tak kosztuje, na szczęscie niewiele), mialbym wielki problem z opłatami telefonicznymi.

Dziękuje za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dandi Re: Cnetralwings - Call Centre IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 06.04.08, 02:04
      Siemka,
      Jestem w podobnej sytuacji.Moj lot na 21.04 z Dublina do Szczecina zostal
      anulowany. Nie moge sie dodzwonic z Dublina i zona z Polski.To jakas parodia i
      farsa ze strony Centralwings.Co robic?
      • majahi4 Re: Cnetralwings - Call Centre 06.04.08, 15:47
        Czy naprawdę trzeba robić z siebie takich ważniaków? Nie pomyśleliście że
        samoloty Centralwings zabierają na swój pokład 160 osób, a więc jest to 160
        anulowanych biletów na jeden rejs i każdy z pasażerów też chce zwrotu za swój
        bilet? A teraz pomnóż 160 x liczbę anulowanych rejsów to się dowiesz jeden z
        drugim dlaczego nie możecie się dodzwonić. Trzeba było kupić bilet w PLL LOT, a
        nie robić z siebie dziada.
        • jagonia1 Re: Cnetralwings - Call Centre 08.04.08, 18:00
          160 osób * minimum 30 min. wypłakiwania się przez telefon. Ja sie
          dodzwoniłem, i facet podziękował mi za załatwienie sprawy w 7 minut.

Idziwicie się, że sie dodzwonić nie można jak dzwoni po 5 osób w
          sprawie 1 biletu. Jakby co to jest jeszcze e-mail.

• ma-grab Re: Cnetralwings - Call Centre 10.04.08, 11:17
      witam w klubie!

ale nazwałabym cie szczesciarzem, bo przynajmniej slyszysz cos o
      asystentach.
      ja notorycznie trafiam na "polaczenie nie moze byc zrealizowane". I
      tak od kilku dni.

Odpowiedzi na maila - tez brak.

postanowilam zasypywac ich mailami ze strony internetowej.
      moze to i głupie, ale innego sposobu nie widzie!

pozdrawiam!

• majahi4 Re: Cnetralwings - Call Centre 11.04.08, 13:31
        Tylko błagam, nie mów mi ze dzwonisz na infolinie z komórki :/
        • Gość: ja Re: Cnetralwings - Call Centre IP: *.gemini.net.pl 11.04.08, 18:22
          majahi a ty to normalny/a jestes?? dlaczego tak sie rzucasz z zebami na ludzi,
          ktorzy normalnie pytaja. Jak nie potrafisz odpowiedziec to moze lepiej sie nie
          wypowiadaj. Mozna byc agentem danych linii i byc kulturalnym :) Zaraz mnie
          pewnie zaszczekasz ze zadnym agentem nie jestes i ze ludzie cie wkurzaja. Jak
          cie ludzie wkurzaja to siedz cichutko w domku i nie wychodz z niego - nawet
          jesli wychodzisz tylko do..internetu :)
          PS. ja rowniez mam leciec tymi liniami. Mam nadzieje, ze lot do Aten sie
          odbedzie - mimo, ze zmieniono mi dzien i godzine wylotu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka