Dodaj do ulubionych

flyglobespan.com

26.11.08, 22:53
Szukałem lotów do Kanady. Korzystając z wyszukiwarek lotów, najtańsze znalezione loty kosztowały około 2500zł w jedną stronę.
Natrafiłem jednak na niewyobrażalną ofertę! Linie flyglobespan.com za lot z Dublina do Toronto chcą 368 euro (około 1450zł) w obie strony (razem z wszystkimi dodatkowymi opłatami)! Czy to możliwe? Szukałem jakichś opinii o tych liniach. Na polskich stronach nie znalazłem praktycznie żadnych. Na angielskich znalazłem - dużo narzekań. Ale jak można lecieć za 1/3 ceny, to nie powinno się czegoś wielkiego oczekiwać. Co myślicie? Czy to na prawdę tak tanio?
Obserwuj wątek
    • imw Re: flyglobespan.com 27.11.08, 07:10
      chyba źle szukałeś... z Dublina do Toronto są loty w cenie od 1438,00 zł w obie
      strony, American Airlines/United Airlines
    • Gość: butch Re: flyglobespan.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 17:46
      spróbuj np tu:
      www.momondo.com/Compare_Flights.aspx
    • Gość: butch Re: flyglobespan.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 17:49
      możesz też spróbować na www.lastminute.com - ja kupowałem tam bilety
      na trasie Londyn Heathrow - Dubai - Heathrow, qatar airways 300 GBP
      • Gość: kului Re: flyglobespan.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 11:53
        jak potrzebuje wytrybione loty to dzwonie do zaufanego call center.
        mam jedna firme, ktora zajmuje sie tym wszystkim. Sama teraz
        szukalam tych polaczen i w wyszukiwarce mozna smialo znalezc
        www.grupatravel.pl
    • Gość: Qba Re: flyglobespan.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:26
      Obsługiwałem m.in Flyglobespan w Dublinie. Mogę powiedzieć, że
      przez cały sezon nie było żadnych większych problemów z nimi.
      Opóźnienia były niewielkie, bagaże nie ginęły. Wszystkie połączenia
      Flyglobespan do Kanady startują z UK i mają międzylądowanie w DUB.
      Pozdrawiam.
    • sinus1 Re: flyglobespan.com 15.12.08, 23:54
      Sprawdź też Air Transat - mają niewyobrażalne ceny z UK. Nawet 100gbp one way.
    • Gość: ewel71@gmail.com Re: flyglobespan.com IP: *.ed.shawcable.net 29.12.08, 22:31
      a jak wyglada taki lot?
      ja mam bilet z calgary do dublina, i w sumie mimo, ze przyszlo mi potwierdzenie rezerwacji, to w dalszym ciagu nie wiem jak jest z bagazem, bo czytalam cos o bagazu ze max moze byc 25 kg ale to chyba lacznie z bagazem podrecznym??
      jak jest z jedzeniem i z miejscami w samolocie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka