dyscypliny

(3 wyniki)
  • Saturn chyba powinien odpowiadac za wytrwalosc? Jesli ktos ma same negatywne aspekty Saturna czy powinien byc w takim wypadku niewytrwaly?
  • Za niecaly miesiac skoncze 29 lat i 167 dni, czyli-jesli dobrze pamietam- Saturn sie zdubluje. Juz o tym pisalem,wiec moge sie powtarzac,za co z gory przepraszam-znow mnie naszlo.Okolo 28 roku zycia zaczyna sie saturnowy przyplyw,w 29,5 nastepuje kulminacja i potem +- przez rok jeszcze dudni,tak gdzies czytalem.Na razie,przebiega to u mnie superprecyzyjnie.Na pewno nie moca sugestii,bo wiedza fachowa pojawila sie duzo pozniej,niz dziwne wydarzenia.Od dosc dawna nie zagladam do astr...
  • Proszę nie traktować tego jako SPAMu... Po prostu dostałam informację, że ukazała się taka pozycja. A wiem, że zaglądają tu osoby, które o symbolach sabiańskich chciałyby się dowiedzieć więcej. Podaję więc linkę: www.studioastro.com.pl/show.php?poz=814&act=full Wydawnictwo Studio Astropsychologii wydało „Symbole sabiańskie. Wyrocznia” Lyndy Hill Pozdrawiam Qrka --- dbajmy o dyscyplinę i precyzję wypowiedzi - nie wystarczy mieć klawiaturę, aby mieć coś do powiedzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się