Forum Nauka i edukacja DOKTORANCI
ZMIEŃ
      dyscypliny

dyscypliny

(4 wyniki)
    • Proszę o wskazanie (najlepiej wproest, bo cosik nie moge znaleźć) gdzie na stronie MNiI mozna znaleźć wykaz dziedzin i dyscyplin naukowych. Wlasnie pisze wniosek o grant promotorski i to mi jest tam potrzebne - są nowe wzory druków. Pozdrawiam, Monika
    • Witam:) Jestem na IV roku dr, właściwie 2/3 pracy napisane. Pytanko: kiedy zdawac egzaminy z innej wybranej dyscypliny? Czy trzeba czekac na otwarcie przewodu? Czy można umówić się wcześniej na ich zdawanie? Kiedy należy ustalać ich termin? Ja planuje zdac całość pracy w czerwcu, a przez wakacje przygotować sie do egzaminu dodatkowego. Można wowczas we wrześniu? (język nowożytny juz zdalam-certyfikat mnie zwalnia)..Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam:) p.s. dr Skrzydlaczek: GRATU...
    • Witam. Prosiłabym Was o wyjaśnienie mi jednej kwestii. Ukończyłam kierunek Zarządzanie i Inzynieria Produkcji ale mój wydział nie prowadzi naboru na studia doktoranckie. Nabór prowadzi wydział sąsiedni (bardziej nasstawiony na nauki techniczne choć uczyłam się wielu z tych przedmiotów. Nabór jest prowadzony w dyscyplinie naukowej metalurgia. Moje pytanie brzmi czy mam szansę dostania się na te studia doktoranckie. I czy jeśli w ogłoszeniu rekrutacyjnym jest napisana dyscyplina n...
    • czy ktos z Was zamierza pisac/pisze/ma za soba prace z zakresu logistyki? i ma ochote na wymiane pogladow etc.? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się