Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      dyscypliny

dyscypliny

(7 wyników)
    • Czy dyscyplina w waszym zyciu spelnia wazna funkcje czy nie odgrywa roli? Czy ja posiadacie ? A moze stosujecie i egzekwujecie w stosunku do innych i kezeli tak to do kogo ? Czy byliscie do czegos w dziecinstwie "przymuszani" i jak dzisiaj o tym myslicie? pozdrawiam
    • zrobilam test z gw i wyszla cala prawda o mnie: "Odkładasz na potem Pewnie, że obiecujesz sobie w Nowy Rok różne rzeczy. Obiecanki cacanki! Nawet nie masz zamiaru ich spełnić. Nie wierzysz w swój sukces i - przyrzekając sobie coś - z góry rozgrzeszasz siebie za niedotrzymanie obietnicy. Tak, miałaś zapisać się na kurs angielskiego... Cóż, nie masz przecież czasu. Nic się nie stanie, jeśli zrobisz go kiedy indziej. Ty nie przekreślasz swoich planów - ty odkładasz je na później. Ta...
    • Mam problem ze zmuszaniem sie do robienia rzeczy, ktore powinny byc zrobione, ale robic ich nie lubie. Dentysta, jakies sprawy w banku, odwiedzenie nielubianych krewnych... Od paru miesiecy nosze sie z pomyslem na prace jako wolny strzelec; bardzo mnie korci ta perspektywa. Boje sie jednak, ze bez ramowki, ktora narzuca praca na etat (trzeba wstac przed siodma, o osmej zdazyc na autobus, etc) czas zacznie mi przeplywac przez palce, bede wstawac o jedenastej, snuc sie po domu i ...
    • ola(4)

ach wiec to ustawodawca decyduje o twoich pogladach ... no ladnie. WHO powiedzialo ze homo nie jest choroba i Olenka powtarza. jakby powiedzialo cialo ustawodawcze ze to choroba, to Olenka by tez tak twierdzila ... a za siebie myslec to nie laska ?
    • na lepsze czy na gorsze? ja się ostatnio zmieniłem na gorsze - i się zastanawiam że skoro to wcześniej było lepiej, to jakby to odwrócić i przywrócić? da się? a jak Ty - zmieniasz się z czasem?
    • jak radzicie sobie z negatywnymi emocjami? tego chyba trzeba sie nauczyc...
    • Ostatnie wydarzenia wskazują na owy fenomen sportu - który tkwi gdzieś bardzo głęboko , i wyzwala się w takich momentach jakie przeżywaliśmy w ostatnim tygodniu (i zapewne będziemy przeżywać w tym). Mam na myśli tutaj oczywiście wspaniałe zwycięstwo Adama Małysza , i remis Wisły z Lazio. Pojawia się wiele tematów związanych z osobą Adama Małysza-i ciężko analizować jego myślenie gdyż nikt nie jest w stanie tego uczynić -otóż ta część człowieka jest najbardziej skomplikowana - ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się