Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      dyscypliny

dyscypliny

(3 wyniki)
    • Jak jest z wf na UAMie? Chodzi mi o podejscie do przedmiotu i studenta. Czy warto cwiczyc czy lepiej zalatwic sobie zwolnienie? Bardzo mecza ludzi czy luzno podchodza do tematu jesli ktos chodzi regularnie? Jesli chodzi o zwolnienie czytalam ze musze miec podbite przez lekarza akademickiego. Mieszkam w innym wojewodztwie zatem zwolnienie napisane (wypelninoa ta ankieta ze strony)prez mojego lekarza bedzie niewazne? Jesli tak to czy ciezko przekonac lekarza uczelnianego do po...
    • witam, przeczytałem właśnie na stronie magazynu "dlaczego", że od tego roku wejdą w życie przepisy ułatwiające używanie przez szkołę wyższą w nazwie słowa "uniwersytet". Ma się to wiązać ze złagodzeniem kryteriów, jakie szkoła wyższa powinna spełniać aby być uniwersytetem. Cytuję z wikipedii:"Jednostki organizacyjne uniwersytetu posiadają uprawnienia do nadawania stopnia naukowego doktora co najmniej w dwunastu dyscyplinach, w tym przynajmniej po dwa uprawnienia w dziedzinach nauk human...
    • Jak wygaldaja zajecia wf na studiach???? Ja np bede studiowała pedagogikę przedszkolną z terapia dziecka w BYDGOSZCZY i zastanawiam sie czy bedzie można tam wybrać np areobik,pływanie,siatkę itd. czy zajecia bedą prowadzona standardowo czyli wszystko po trochu????.prosze o odpowiedz jak to wygląda takze na innych uczelniach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się