Dodaj do ulubionych

Szukam pracy w Edmonton

IP: 195.117.96.* 01.02.07, 16:24
Witam.
Poszukuję pracy w Edmonton. Moj chlopak leci tam w kwietniu na pol roku,a nie bardzo chcemy sie rozstawac,bo jakby nie bylo to kupa czasu,wiec chcemy poszukac czegos tam dla mnie. Mam 23 lata,niedawno skończylam studia na kierunku zarządzanie i marketing. Odbyłam kurs przygotowawczy na wychowawców placówek wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Szybko się uczę, jestem osobą elastyczną, otwartą na współpracę i lubiącą podejmować różnorodne wyzwania. Jestem osobą rzetelną i odpowiedzialną. Potrafię pracować pod presją czasu, konsekwentnie realizuję plany. Mogę robić wszystko, sprzątać, opiekować się dziećmi itd.
Jeśli ktoś zna jakieś oferty,albo osoby, które szukają tam kogoś do pracy,to bardzo proszę o pomoc.
Na necie nic nie znalazlam o ofertach w Edmonton.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • robinhood101 Re: Szukam pracy w Edmonton 01.02.07, 20:00
      working.canada.com/edmonton/index.html
      Jesli jestes zaradna i pracowita, jak starasz sie nas przekonac, to sama sobie
      znajdziesz prace w Edmonton. Masz caly net do dyspozycji.
      Nikt nie ma czasu na szukanie ci pracy, jak sie czegos chce to trzeba samemu
      niestety ruszyc dupe.
      Z twojego nicku widac, ze jestes Ukrainka. W Albercie jest olbrzymia grupa
      Ukraincow i w przeciwienstwie do Polakow bardzo sobie pomagaja, wiec moze
      pomoga ci znalezc prace.
      • Gość: donia Re: Szukam pracy w Edmonton IP: 195.117.96.* 01.02.07, 22:44
        Dzieki ze fatygowales sie odpisac,ale nie byl potrzebny ten komentarz,wystarczyl link. Po pierwsze wcale nie chodzilo mi o to,zeby ktos mi szukal pracy,poprostu poprosilam zeby ktos dal znac jak ma jakies konkretne oferty lub osoby,ktore potrzebuja pracownikow. A po drugie, to nie jestem Ukrainka,tylko Polka,a to ze podalam taki nick,nie znaczy wcale ze mam tak na imie.
        • Gość: skil733 Re: Szukam pracy w Edmonton IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.02.07, 23:37
          Ja także uważam twój komentarz za zbędny jak chcesz pomóc to pomóż, a
          komentarze zostaw dla siebie. Tu ludzie piszą, bo poszukują pomocy a nie
          chamskich odzywek.
          Gdyby mniej było takich jak ty, to ludzie by mówili o tym że Polacy też sobie
          pomagają a nie tylko Ukraińcy
          • robinhood101 Re: Szukam pracy w Edmonton 02.02.07, 03:14
            Szanowny kolego,
            nikt nie jest zobowiazany do szukania wam pracy. Czasami lenistwo poszukujacych
            jest wrecz zadziwiajace. A wystarczy wystukac na Googlu to, czego sie chce i
            sama odpowiedz sie pojawia. Osoby, ktore nie potrafia nawet tego, nigdy nie
            znajda pracy i to nigdzie. A wiem cos o tym, bo nie tylko zyje w Ameryce ponad
            20 lat ale i sam zatrudniam ludzi...

Poniewaz udzielamy wam odpowiedzi bezplatnie, mamy prawo komentowac to, co
            robimy i wasza postawe do szukania pracy, ktora zwykle jest nie taka jak byc
            powinna. Jezeli wam sie to nie podoba, tym gorzej, bedziecie miec bolesniejsze
            spadanie na dupe. Chamska postawe, to raczej macie wy a nie ja.
            Wy wyznajecie zasade powiedz mi co wiesz i splywaj!

Ode mnie, kolego, to ty sie juz niczego nie dowiesz.
            • mrsrobinson Re: Szukam pracy w Edmonton 02.02.07, 07:09
              dlatego robinhood nikt nie chce pomagac nowo przybylym Polakom a Polonia ucieka
              od nich gdzie pieprz rosnie. Sama sie przejechalam kilka razy i nigdy juz nie
              odzywam sie na ulicy jak slysze polski jezyk, bo moze sie to dla mnie zle
              skonczyc. Przewaznie wysysaja z ciebie co sie da a jak juz nic nie moga to
              nawet do widzenia nie powiedza i juz ich nie ma.
              Zwykle polskie buraki-chamstwo, pazernosc, brak kultury. Nie ma co se wysilac,a
              jak sie ich skrytykuje, to odpowiedza jak ci tutaj, zamknij sie, udzielaj
              informacji, nic nie gadaj a jak ci sie podoba ,to spadaj! I po co ci bylo sie
              wysilac robinhood?
              Niech sobie pisza co chca. A ja beda chcieli rzetelnej informacji niech zaplaca,
              inaczej niczego sie nie naucza.
        • robinhood101 Re: Szukam pracy w Edmonton 02.02.07, 03:03
          donia to nie imie, oznacza po ukrainsku "córkę", to tyle. wiem, bo rodzina
          mojej zony pochodzi z Ukrainy... polska rodzina.
          • Gość: skil733 Re: Szukam pracy w Edmonton IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.02.07, 07:31
            Ja mieszkam w Irlandii i pomogłem już wielu ludziom w sprawach zasiłków czy
            znalesc prace. I jakoś nie musiałem w żaden sposób komentować ich niewiedzy.
            Pomogłem i już, bez oczekiwania na podziekowania.
            a wy zamknijcie sie w tym waszym "swiadku", i nie wychodzcie na ulice skoro wam
            rodacy przeszkadzają.
    • dradam2 Re: Szukam pracy w Edmonton 09.02.07, 06:41
      Radze skontaktowac sie z : www.albertacareersltd.com/

Ja tylko podaje ten URL bez wypowiadania sie, czy sa oni dobrzy czy tez nie.

Innym URl, wartym zagladniecia jest :

www.bredin.ab.ca/default.aspx
      A takze radze skorzystac z informacji zawartych pod :

www.hre.gov.ab.ca/documents/RRM/RRM-ER_06jun.pdf
      O ile jest mi wiadomo to Alberta jest obecnie jedyna prowincja,ktora robi tak
      znaczny wysilek ( w tym rowniez finansowy), aby ulatwic wejscie na rynek pracy
      pracownikom "z za granicy Kanady".Rowniez poprzez stworzenie mozliwosci uznania
      kwalifikacji i szkolenia poza granicami Kanady.

Pozdrawiam

dradam 1/2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka