egipt

(189 wyników)
  • Może być Egipt lub inne miejsce do uzgodnienia. W terminie po 15 lipca do 23 sierpnia lecz wolałabym lipiec.
  • witam, szukam towarzyszki na wyjazd do Egiptu...koniec lutego, wylot Katowice ja - kobieta 37 lat,
  • Wraz ze znajomymi wybieramy się na 7 dni do Egiptu, brakuję nam osoby do pokoju, jesli jesteś zainteresowana bądź zainteresowany wspólnym urlopowaniem to pisz. Pozdrawiam
  • Szukam towarzyszki podrozy ,40+ ,wyjazd jak w temacie (objazdowka lub lenistwo )albo czekam na inne propozycje niestety tylko na tydzień
  • Witam, planuję wylecieć do Egiptu w dniach 14-16.12, z Gdanska lub Wa-wy. Szukam osób, które też planują wyjazd w tym terminie (w grupie zawsze ciekawiej:). Wycieczkę mam zamiar kupić na początku grudnia; nie mam sprecyzowanych planów jaki rejon Egiptu ma to być, tym bardziej hotel; jedno jest ważne - cena... jako, że jestem studentem, szukam wycieczki na studencką kieszeń (do ok. 1500pln), all lub HB. Jeśli jesteś zainteresowany/a wspólnym wypoczynkiem - pisz. Pozdrawiam.
  • Hej, chce poleciec na 1 tydz. do Egiptu w pierwszej polowie wrzesnia, wylot z Katowic najlepiej, jesli ktos ma podobne plany i rowniez potrzebuje os. do pokoju, czekam na wiadomosc ;) pzdr Klaudia
  • Planuję wakacyjny wypoczynek w Egipcie, lecz nie mogę znaleźć osoby z którą mogłabym pojechać. Zakwaterowanie jednej osoby w pokoju jest dużo droższe niż we dwie osoby, więc szukam koleżanki, która ma podobny problem 1. Cel - Egipt, Sharm el Sheikh albo Hurghada 2. interesuje mnie wypoczynek 14dniowy - bardziej opłacalny 3. wylot w czerwcu 2012 najlepiej w 2. połowie 4. dobry ho9tel, przy plaży 5. 19 lat, jadę głównie odpocząć, poimprezować, bo w Egipcie dużo już zwiedziłam ale w razie...
  • Hej, Może znajdzie się jakaś forumowiczka chętna na wylot do Egiptu na dwa tygodnie we wrześniu?. Mam kilka fajnych ofert cena około 2500 w all za dwa tygodnie. Jeśli jesteś zainteresowana pisz na e-maila gazetowego. Pozdrawiam :D.
  • Poszukuję towarzystwa na wyjazd do Egiptu cel obojętny Hurghada czy Sherm:-) wylot z Katowic i forma all jacyś chętni?
  • Szukam chętnej kobietki na tygodniowy wyjazd do Egiptu. Z mojej strony to wyjazd czysto wypoczynkowy, bo byłam tam już wiele razy. Termin do uzgodnienia. Zainteresowane panie proszę o kontakt na gazetowego.
  • znajdze sie jakas chetna osoba w wyjazd w lutym do egiptu? ja k31. jesli jest ktos zainteresowany czekam na wiadomosc aneta11110@onet.pl ustalimyszczegoly.
  • Witam, poszukuję zdecydowanej towarzyszki na tygodniowy wyjazd do Egiptu. Cel - leniuchowanie i wycieczka. Termin to między 13 - 23, ale możliwość drobnej negocjacji;-) Miejsce wylotu najlepiej Wa-wa. Jestem z centralnej Polski. Wiek jak w nicku. Proszę o kontakt na gazetowego maila. Pozdrawiam)
  • Szukam towarzysza lub towarzyszki na wyjazd w przyszłym roku>>kwiecień lub maj>> żeby nie dopłacać do jedynki. Raczej wygrzewanie się w słoneczku i kąpiele morskie> bez zbytniego forsowania wycieczkami fakultatywnymi (chociaż nie wykluczam)> Ja - facet z krakowa około 50 lat>
  • Hej.Nie chcę dopłacać do pokoju jednoosobowego więc szukam koleżanki na wyjazd do Egiptu. Dlaczego Egipt- bo tylko tam w tym czasie na 99% będzie ciepło i bezdeszczowo. Wyjazd na tydzień i wtedy w planach głównie słońce,plaża i morze, lub na 14 dni opcji 7+7 z rejsem lub zwiedzaniem autokarowym. O mnie kobieta, warszawa, lat 30. Pozdrawiam.
  • Witam, poszukuję towarzyszy do Egiptu w 2011r. Osoby chętne proszę pisać. Pozdrawiam
  • Szukam współtowarzysza/ki na wyjazd w terminie listopad 2011 lub późniejszym na wycieczkę Egipt wzdłuż Nilu z Rainbowtours lub inną o podobnym programie Zamiast dopłacać do jedynki wolałabym przeznaczyc pieniądze na wycieczki fakultatywne :-) Coś o mnie: mężczyzna przed 30 resztę szczegółw wymienimy na maila ;)
  • Szukam koleżanki na wyjazd do Egiptu w październiku lub listopadzie. Najlepiej terminy ok 25-31.10.2010 lub 06-21.11.2010. Wyjazd na 7 dni z Katowic lub Krakowa. Jestem sympatyczną, raczej spokojną osobą. Mam 27 lat. Zależy mi na tym żeby złapać trochę słońca przed zimą, popływać i oderwać się od pracy :)
  • chcę spędzić wczasy w egipcie, w Marsa Alam, (chciałabym zrobić tam kurs nurkowania) znalazłam super oferte na lipiec, 2 tyg. od 9.07.11, cena ok. 2.300 PLN all in hotel 4* wylot z warszawy nie chce dopłacać za pokój, szukam współlokatorki (K 23-37), z którą chetnie pojde na plaże, czy też wybiore sie w rejs, mam 25 lat
  • szukam towarzysza/kę podróży w te miejsca. termin do uzgodnienia. ktos chetny?
  • Szukam kompanki kompana ,który tak jak ja ma czas i ochote na tydzięń wypoczynku.Nudno tak jechać samem, moze jest ktoś chetny.Jestem wesołym szczupłym młodo wygladajacym kulturalnym 37 latkiem zonatym niestey zona nie chce jechać ze mna. Dała mi zielone światło Pozdrawiam 660486038 Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się