Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      egipt

egipt

(9 wyników)
    • DO adminów i NKA :) Czy naprawdę nie da rady zrobić nic ze spamerem i trolem który od kilku już miesięcy niszczy to forum ? Łamie regulamin, nietykiete i ma w d***e wszelkie miłe lub niemiłe napomnienia. Zrozumcie, że on służy tak naprawdę za wyszukiwarkę - zamiast udzielac odpowiedzi np z doświadczenia przepisuje to co wynalazł w wyszukiwarce biorąc to za swoje .... Nie będe kolejny raz pisała o tym jak wyzywa, obraża, kłamie, oczernia itd itp ale może w końcu cos zaradzicie Ewa...
    • Kiedy w koncu troll wp2007 dostanie bana na forum Egipt???Ile razy musicie go wyciac?Ile jeszcze watkow zasmieci?
    • Zgłaszam notoryczne łamanie regulaminu forum Tunezja i Egipt. Praktycznie kazdy post podpisany nickami derduch , wc2007,wp.2007, itd- to post nie mając nic wspolnego z tematami poruszanymi przez forowiczow na tych forach. WP2007
    • Chciałabym się dowiedzieć dlaczego z forum Egipt-hotele znikł opis hotelu Aqua Blue. Był umieszczony w odpowiednim dziale i nie łamał regulaminu ani netykiety.
    • Kilka dni temu na forum Egipt pojawił się wątek na temat zatoki Naama Bay. Zabrałam w nim głos prezentując zdanie odmienne od Cameltravel - przyjaciółki forumowej tajnej moderatorki Miriam. Kolejne posty były już faktycznie nie na temat ponieważ zostałam zaatakowana przez Cameltravel i nie pozwoliłam na jej bezczelne i prymitywne teksty pod moim adresem oraz prezentowanie nieprawdziwych informacji forumowiczom.Watek dzisiaj został skrócony. Wycięto wszystkie posty nie na temat -...
    • Nie mam pojęcia co to za <autocenzura> w <autocenzura> kopany. Wycina wątki według swojego debilnego uznania. Z takim chamstwem ze strony admina nie spotkałem sie jeszcze niegdy i nigdzie. Jest to osoba wysoce niekompetentna. Kury jej macać a nie forum o Egipcie się zajmować. Ta osoba doprowadzi do tego że Forum Egipt poprostu umrze.
    • Proszę o zerknięcie do tematu i rozstrzygniecie sporu w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=36770241&a=37569716 Od kilku dni na forum Egipt trwała dyskusja na temat ingerencji moderatorów w wątki zakładane przez forumowiczów. O ile wcześniej była to spokojna dyskusja, to od wczoraj przemieniła się ona w pyskówkę i pomówienia, więc sądzę, że warto byłoby ją zakońćzyć jakimiś wnioskami. A ponieważ dotyczy ona nie tylko forumowiczów, ale rónież moderatorów społecznych (a ...
    • co wątek to paskudzi i spamuje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=81736673&a=81740649 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=81736673&a=81740947 zaznaczam że żarty sie kończą i ta osoba dostanie to na co zasługuje
    • Wczoraj wieczorem zalożyłam wątek dotyczący pojawienia się na forum w nieznanych, tajnych okolicznościach nowego - starego moderatora. Nowego, bo ostatnio nie było żadnego. Starego, bo osoba ta już piastowała ta funkcje i okres ten wspominamy źle - wieczne usuwanie postów i wątków (nawet tych taktownych, ze zwykłymi pytaniami) bez ładu, składu, sensu i logiki, ale za to wedle reguły: "kto nie znami ten przeciwko nam. Efektem tej działalności była rezygnacja powszechnie sznowaneg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się