egipt

(24 wyniki)
  • Witam! W sierpniu wybieramy się w podróż poślubną. Narzeczony upiera się przy Egipcie. Napiszcie mi proszę czy da się tam w ogóle funkcjonować/zwiedzać w sierpniu? Zależy mi na zwiedzaniu, a nie tylko na leżeniu na plaży. Czy jest zdecydowanie za gorąco? A może radziłybyście wybrać inny kierunek? Niestety wyjazd w późniejszym miesiącu nie wchodzi w grę. Z góry dziękuję za wszystkie rady.
  • czy ktoś może polecić biuro podróży, które zorganizuje nam taką wycieczkę, tak żebyśmy byli zadowoleni. Chemy również skorzystać z wycieczek fakultatywnych, a nie tylko leżeć plackiem na plaży. :)
  • poinformowano mnie, że w moim biurze podróży ludziki najczęściej jeżdż z tymi firmami. a może Wy już byliście na wycieczkach z nimi? będę wdzięczna za każdą nawet najmniejszą informację.papa
  • w podrozposlubna. sa jacys chetni i prawie zdecydowani?? :)
  • I z jakim biurem?
  • Więc jeszcze raz.... mam nadzieje ze wątek nie zniknie. A więc będąc w pierwszej połowie lipca br w Egipcie a dokładnie w Hurghadzie chiałem zaproponować chętnym młodym parom co będą w tym czasie w Hurghadzie po ślubie a moze i przed ślubem....DARMOWĄ sesję foto w przepięknych klimatach egipskich. Warunek...wypadało by mieć suknie ślubną i garnitur. Myślę ze Wam uda sie zrealizować niecodzienną sesję zdjęciową a ja wzbogace swoje portfolio. W przypadku pytań proszę o kontakt z mo...
  • napiszcie dokąd jedziecie do którego hotelu i kiedy? Moze uda nam się spotkać?
  • Dziewczynki, wiem, że taka oferta jest dość nietypowa i nagła- ale sytuacja jest kryzysowa. Biuro podróży źle zabukowało nam wycieczkę, która miała być podróżą poślubną- i wylot zamiast za tydzień, jest dziś- a ślub 7.7.07. O pomyłce dowiedziałam się wczoraj wieczorem. Ja z wycieczki już nie skorzystam, kasa stracona, nikt z rodziny i znajomych nie ma czasu/kasy/urlopu. Jeśli któraś z Was ma ochotę i możliwosć pojechać do Egiptu na dwa tygodnie, do hotelu 5* za połowę ceny- proszę o kon...
  • Witam serdecznie, jestem fotografem; W dniach 5 - 12 grudnia bedę na wycieczce w Egipcie / Sharm; Może bedzie w tym czasie przebywac tam jakas chętna do poślubnych zdjęc plenerowych para, niekoniecznie w podróży poślubnej, ale koniecznie w strojach ślubnych? Sesję wykonam za darmo, Wy otrzymacie obrobione fotki na dvd. Zainteresowanych proszę o kontakt mejlowy: agapluz@poczta.onet.pl lub na gazetowego; podam wtedy namiary na moje fotografie w sieci i szczegóły oferty.
  • witam przepraszam, ze bez polskich znakow - to na wstepie myslimy z narzeconym dokad by sie wybrac w nasza podroz poslubna... marzy nam sie wypoczynek w sloneczku - tego nam obojgu brakuje - w cenie mniej wiecej 1500 pln za osobe na powiedzmy 7 dni; skoro w sloneczku to na pewno nie w Polsce ;-) zastanawiam sie nad Marokiem, Egiptem albo Tunezja ale slyszalam, ze jako blondynka to nie bede miec tam spokoju.... z kolei Grecja czy np Baleary w styczniu chyba nie sa najgoretsze (opalani...
  • Hej! To znowu ja - wariatka pragnąca zorganizować ślub w niespełna dwa miesiące. Uda mi się, zobaczycie! Podróży miało nie być, ale że plany urlopu w sierpniu biorą w łeb (zapracowani na maksa jesteśmy), zastanawiamy się nad "typową" podróżą poślubną, nie wcześniej niż w połowie października (ślub 16.09. i na następny dzień do roboty - takie czasy...). Co byście polecili? Czy popularne "ciepłe kraje" będą w tym czasie jeszcze ciepłe? Pozdrawiam!
  • Dziewczyny, poradźcie gdzie wyjechac w podróż poślubną zimą. Planujemy wyjechać w lutym (akurat wtedy możemy) i chcielibyśmy do jakiegoś ciepłego kraju, poleżeć na plaży, popływać, ale żeby jednocześnie nie zbankrutować :) Może wiecie, gdzie jest ciepło i w miarę tanio, kiedy u nas panuje zima?
  • Wlasnie sie dowiedzialam o zamachu terrorystycznym w Sharm el-Sheikh. Jestem przerazona, bo za 2 tygodnie mam slub a potem jedziemy do Egiptu w podroz poslubna. Po prostu nie wiem co dalej, nie wiem co teraz. Sters zwiazany ze slubem i podroz zycia do kraju zamachow.....
  • planujemy wybrac sie w podróz poslubna ale chcaiałbym zasiegnac pewnych opini osób które owiedziły ten afrykański kraj. Bylismy juz w Egipcie
  • Pytam dziewczyny tu, bo jakoś na tym forum się zadomowiłam :) Pytanie do tych forumek, które były już w Egipcie. Ile kosztują (tak pi razy drzwi) wcieczki fakultatywne? Pytam dlatego, bo zastanawiamy się ile mamy zabrać dolarów w gotówce. Ps Wiem, wiem - wycieczka do Egiptu jest dla plebsu i biedoty.
  • Witam, Czy macie juz zaplanowaną podróż poślubną? Ja mam problem, bo do końca nie wiem gdzie pojechać. Może macie jakies fajne pomysły albo oferty.Pozdrawiam
  • chcielismy pojechac na kilka dni po slubie, slub mamy 30 sierpnia, macie jakies propozycje, moze fajnych miejsc lub biur turystycznych, dziekuje z gory
  • Z N wybieramy się na nazwane przez nas "odstresowywujące przedślubne wakacje" do Egiptu z końcem czerwca - początkiem lipca. I mam w związku z tym kilka pytań do osób będących już wcześniej w Egipcie. 1. Jakich kremów używać do opalania, do skóry troszkę przyzwyczajonej do słońca. 2. Średnio jakie kieszonkowe należy przeznaczyć na 2 tyg pobyt, zakładając że będziemy mieć pełne wyżywienie ALL. Będę wdzięczna za odpowiedź i ewentualnie inne cenne porady praktyczne :)
  • Witam serdecznie Żeby Was nie zanudzać, postaram się ograniczyć do najwazniejszych rzeczy. A wiec, podziękowania. Z calego serca dziękuję Wam dziewczyny za pomoc, wsparcie w trudnych chwilach i porady. Dzięki Wam mialam naprawdę pyszne ciasta, oryginalny tort, występ Pani śpiewaczki, ktora wzruszyla mnie do łez. Również wiązanki z kwiatów zrobione przez Panią florystkę, a polecone również przez Was, były przesliczne. Bylam tak zestresowana, że nie wiem gdzie kto siedzial w koś...
  • Gdzie lecicie w podróż poślubną? Egipt? Grecja? Turcja? czy może dalej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się