egipt

(6 wyników)
  • Proszę napiszcie kto był z tak małym albo już nie tak małym dzieckiem w Egipcie??? jakieś rady poproszę, jakie kremy, ubranka, co ze szczepieniami, jakie leki zabrać itp
  • Jak to jest drogie mamy z tymi probiotykami? Jedni lekarze każą brać np.lacidofil na tydzień przed wyjazdem i w dniu wyjazdu zakończyć drudzy mówią, że trzeba brać przez cały pobyt . Kogo słuchać. Tym bardziej, że chodzi o maluszka.
  • Czesc dziewczyny.Watek juz sie pewnie pojawial ale mam kilka pytan do mam ktore z 1,5 rocznymi dziecmi byly na wakacjach w Egipcie. Czy konieczne sa szczepienia? Jaki najlepszy lek na biegunke i jakie jeszcze ewentualnie leki zabrac? Co dzieciaki jadly?Czy wszystko co Wy? Jak radzilyscie sobie z woda?Czy woda minerana(hotelowa)jest bezpieczna dla dzieci? Co najlepiej podawac tam do picia?Czy soki podawane w hotelu czy lepiej kupione w sklepie? Moze niektorym z Was to pytanie wyda ...
  • zastanawiamy się, aby z dwólatką wybrać się do Egiptu bądź Tunezji we wrześniu. Obawiam się jednak zatrucia pokarmowego w tamtych krajach. Byłam świadkiem, gdy w Egipcie dorośli zapadali na biegunkę i nie chciałabym 'sprezentowac' takich wakacji córce... jakie są Wasze doswiadczenia w tej kwestii
  • Kiedy czekałam na wizytę u lekarza, usłyszałam rozmowę matki, która wróciła z małym dzieckiem z Egiptu i opowiadała, że dostała od lekarza rodzinnego w Polsce skierowanie na szczepienie, które wykonuje się w Egipcie, podobno na jakąś chorobę typową dla dzieci. Czy rzeczywiście jest taka możliwość zaszczepić dziecko w Egipcie ze skierowaniem z Polski? Na pewno się nie przesłyszałam.
  • Prosiłabym o wsparcie w sprawie wyjazdu wakacyjnego z 14-ą córeczką. Nasz plan to Majorka, ale ciągle zastanawiamy się czy nie za daleko z takim maluchem. Może macie jakieś uwagi czy i gdzie, jaki hotel, co zabrać, etc....... !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się