egipt

(17 wyników)
  • Praktycznie w ciągu 3 miesięcy na forum Egipt-hotele przybyło ponad 600 opisów. Nawet na forum wakacje.pl są odnośniki do tej kopalni wiedzy o hotelach w Egipcie. Co się dzieje z Waszym forum o hotelach, ze pomimo sezonu przybywa zaledwie 2- 4 wpisy dziennie?! czyżby niechęć do dzielenia się swoimi opiniami z innymi forumowiczami?! Gdy rzuciłem propozycję byście stworzyli taką listę opisów hoteli, wydawało mi się, że jest to przydatna inicjatywa, która nawet osobok, które były ...
  • POCZATKI ZAPOWIADAJA SIE DOBRZE. HTTP://WWW.DEVELOPER.KRAKOW.PL
  • Jak w temacie, interesuje mnie wyjazd od 1.08.09 grecja 2 osoby dorosłe. piotcat@interia.pl - info
  • Interesuje mnie hotel 4* , bezposrednio przy plaży koniecznie z all i fajnym lub fajnymi basenami ( najlepiej ze słodką wodą ) ostatnie kilka urlopów spedziłem w Egipcie i tak myślę że czas na zmianę .
  • Grecos powoli otwiera swoje "tajemnice" - ale chyba jest na "dotarciu". Pierwsze wrażenia to, to, że z Jego oferty (jak na razie )"zginęła" Majorka, Turcja i Egipt, które mięli w ofercie na 2009r. A może przestawili na wyłącznie grecką specjalizację ?
  • Szanowni forumowicze mam kilka pytań.W tym roku z końcem czerwca chciałem zamienić Egipt na Grecję.Mam kilka pytań. Jeżeli Grecja to gdzie... czy 3* to nie za mało jak z paśnikiem HB,ALL i.t.p.Cz możecie podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami. Proszę o pomoc ,dziękuję za przydatne wypowiedzi.
  • Czy nurkowanei jest popularne w Grecji? Czy jes ttam co ogladac pod woda?
  • wybieramy się 14.09 na tygodniowe wakacje na Korfu do miejscowości Glyfada. Po przeczytaniu info o pogodzie z trochę się zdenerwowałam i zastanawiam się nad zmianą (może się uda). Może ktoś był we wrześniu i napisze mi coś pocieszającego o pogodzie?
  • Proszę o możliwie obiektywne opinie? Te aż strach czytać momentami. Czy faktycznie są aż tak fatalni i nie wywiązują się z umów? Na co należy zwracać szczególnie baczną uwagę przy podpisywaniu umowy z nimi?
  • Czy ktoś był na Santorini w hotelu EPAVLIS z Ecco Holiday? Jakie wrażenia?
  • Wszystkim tym, ktorzy sa zainteresowani Cyprem udziele kilku przydatnych informacji. Sama mialam watpliwosci dotyczace wyazdu na wyspe Afrodyty, ale teraz marzy mi sie powrot. Cypr i ludzie tam mieszkajacy sa wspaniali. Wszyscy bardzo serdeczni, nie maja problemow z jezykiem angielskim czy rosyjskim.Jezeli chodzi o ceny to nie sa one, az tak wygorowane, chociaz w sierpniu moga byc wyzsze np;woda 1,5 l ok. £0.50-£0.35 funta cypryjskiego, cola £1,5 l ok. ...
  • Corsa C(4)

proszę o opinie o Corsach - czy warte kupna, jakie wyposażenie, silnik
  • Cześć, Przypadkiem znalazłam ten portal, maja tam tysiące ofert.... itp Zastanawia mnie , czy to aby bezpieczne takie kupowanie przez internet tylko i wyłącznie, bez określonego biura podróży , bez folderów, często bez zdjęć, bez gwarancji , itp itd. Czy kupował tam ktoś z Was?
  • Drodzy Forowicze, Wyjeżdżam na poczatku października na Kretę. Mam zamiar zabawić się w filowca i fotografa. Czy przejście przez bramkę na lotniksu ma jakiś ujemny wpływ na sprzęt tzn. czy film lub kaseta do kamery nie ulegną prześwietleniu. Jesli tak to jak to zabezpieczyć? Nigdy nie brałam ze sobą aparatu czy kamery i nie mam w tej kwestii doświadczeń. Pozdrawiam wszystkim i czekam na rady. Jadzia
  • Cześć ! W tym roku wybieram się na Kretę, prawdopodobnie do hotelu Kissamos Palace. Chciałabym uzyskać informację, czy można tam w okolicy gdzieś nurkować (snorkować), tzn. czy są jakieś rafy koralowe. W zeszłym roku byłam w Egipcie i tam dużo nurkowałam, tak więc zastanawiam się czy jadąc na Kretę brać maski. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Asia
  • Czy ktoś korzystał z usług biura OASIS ?, maja miedzy innymi w ofercie Kretę i zastanawiam sie nad ich propozycją. Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi.
  • Kto wybiera się z Triadą na 7 + 7 z Poznania 29-ego Sierpnia z pobytem w Poseidon View?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się