-
Gow....y ekspert, ktory boi sie konfrontacji z faktami i polskimi ekspertami. Nie chodzi o wyjasnienie sprawy katastrofy, bo ta jest juz znana ale o podburzanie tych 25 procent elektoratu PiS. Zaden z tzw. ekspertow Macierewicza nie bedzie rozmawial z polskimi ekspertami, bo wiedza, ze pieprza bzdury i po prostu sie zblaznia! Zaden prawdziwy ekspert nie odwazylby sie na stawianie hipotez bez badania wraku i miejsca katastrofy. Eksperci Macierewicza to cymbaly bez wzgledu na tytul naukowy, tch...
-
PiS jest partią interesu. Tam, gdzie ma interes - zrobi wszystko,
żeby mieć władzę i wpływy. Zawłaszczyli już przecież rady nadzorcze.
Dla "zasady" ala PiS ( co w języku polskim oznacza kompletny brak
zasad) ten pan prezydent poklepie po główkach kolesiów z KRRiTV. I
przyjmie ich sprawozdanie.
-
Ich operacje zakończą się sukcesem - pełną likwidacją czeczeńskiego
ludu na całym terytorium Rosji. Pytanie - komu to trzeba?
-
Witam,
Z dokumentacji firmy Adobe wynika, że aby wtyczka mogła być uruchamiana w
programie Adobe Reader (tak jak w przypadku e-deklaracji), to musi zostać ona
podpisana cyfrowo i zweryfikowana przez Adobe. Zabezpiecza to przed jej
nieautoryzowaną podmianą. Wydaje się, że Pan Ekspert zabiera głos na temat o
którym nie ma pojęcia.
-
nie możliwości komentowania bełkotu niedorozwiniętych "naukowców"
-
Piszę jako laik,mam pytanie a to tak w Polsce można wcinać się między "wódkę a zakąskę" osobę
specjalisty nad specjalistami Macierewicza pomijam,dlatego się zastanawiam ponieważ w
najbliższym czasie zamierzam wyjechać do USA w celu powołania komisji międzynarodowej która rozpocznie prace nad wizami dla Polaków.
-
Zdaje się, że w większości spraw specjaliści zgadzają się co do oceny wypadku w Smoleńsku. Sensacji szukają dziennikarze i politycy (wspierani przez "ekspertów", które to słowo zaczyna oznaczać kogoś, kto nie ma pojęcia o danej dziedzinie wiedzy, ale za parę fachowych terminów).
.
-
po chụj drukować bredzenie idioty?
-
Na obecną chwilę tytuł artykułu brzmi: "Amerykańscy eksperci zbadają szczątki
Tu-154" i ma się nijak do treści.
Amerykanie właśnie NIE będą badać tupolewa, kropka.
Prawdopodobnie oglądną tylko resztki 2 urządzeń amerykańskiej produkcji:
www.usatoday.com/travel/flights/2010-04-13-fog-plane-crash-poland_N.htm
Czyżby gazecie chodziło o sprawienie wrażenia, że polski rząd ośmielił się
poprosić o ekspertyzę kogoś innego niż Rosjanie?
Bez obaw, Tusk wciąż na kolanach.
-
A może autor rozwinie nam skrót SFIT? Czy to Sontrolled Flight Into
Terrain?
-
Chore ambicje każdej ze stron konfliktu.
-
Z niecierpliwoscia czekam na wyniki sledztwa naszych i zastanawiam czemu sluza niektore wymijajace odpowiedzi.mam wrazenie ,ze jest to proba rozmydlenia jednoznacznej winy strony polskiej bo zadnej winy po stronie rosjan z przykroscia stwierdzam nie ma.Zastanawiam sie czy my polacy jestesmy zdolni do walniecia sie w piers i przyznania sie do winy?Mysle ,ze ewentualne winy sa owszem do wyznania ale przed ksiaedzem bo wiadomo,ze zobowiazuje go tajemnica spowiedzi no i kara jest zmowienie paru z...
-
Pod poniższym linkiem znajdziecie Państwo garść "ploteczek u cioci",które Pani Wielowieyska swoim zwyczajem przemilcza a które to pokazują kogo w rzeczywistości reprezentuje FOR Leszka Balcerowicza,
www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/kto-stoi-za-ofe
-
GW ocenia trudną i z natury rzeczy intelektualnie niedostępną dla szerokich rzesz społeczeństwa dyskusję dwóch ekonomistów z perspektywy dobrze wyprasowanych spodni obu panów. To naprawdę niewiele jak na gazetę o takich ambicjach.
Zgadzam się jednak w pełni z następującą uwagą:
>Nie podoba mi się i jest dla mnie przejawem braku profesjonalizmu, jeśli jeden z prowadzących debatę usiłuje być jej uczestnikiem, stroną debaty. Bo jeden z prowadzących od początku do końca uczestniczył w de...
-
Świetne, zwłaszcza skrót wywiadu z panią E. Woydyłło.
[b]PO lukier, krzepi jak cukier![/b]
-
Facet też mnie zaskoczył. Nie głupim gadaniem, bo to norma w TV, ale tytułem profesora. Akademickie doświadczenie zostawił za drzwiami studia i brak obiektywizmu, wyważonej oceny rzucał się w oczy od początku.
-
Polska dzisiaj pod rządami PIS:
1.Fatalne stosunki z Rosją i Niemcami, embargo na towary z Polski.
2.Zastój gospodarczy, coraz większe bezrobocie, wojna polsko-polska.
3.Fachowcy uciekają za granicę, jak w 2007roku.
4.Pomnik zimnego Lecha na każdym placu.
5.Nowe Ministerstwo Propagandy z Kurskim na czele, do robienia poparcia społecznego i ogłupiania narodu.
6.Szkoła podstawowa...
-
Nie ma żartów. Jarek formuje już toruńską dywizję spadochronową "Debeściaków" i będzie inwazja. Amerykanie igrają z ogniem.
-
dr Szawiel powinien jeszcze ze 2 - 3 razy obejrzeć tą debate i
zrozumie kto zaciemniał. Jeszcze tak słabego Kaczyńskiego nie
widziałem. Na wiecach jest świetny o wiele lepszy od Komorowskiego
bo może do woli posługiwać się demagofią i kłamstwem, które są
oklaskiwane i nie naraża się na natychmiastową ripostę tych kłamstw.
-
Mydłek!