Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      ekspert

ekspert

(12 wyniki)
    • Mam powazne wątpliwości co do kompetencji osób z forum Narty:technika i bezpieczenstwo. W wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=854&w=52683045 chyba ekspert (sitn - login w innym kolorze) udziela odpowiedzi w sposób budzący totalny sprzeciw. Sformułowanie: "Co do kasków, to na pewno wymagane są w Austrii. Pełną odpowiedź mogę dać po sprawdzeniu." jest po prostu nie do przyjęcia. NIE SPRAWDZIłEś NIE PISZ!!!
    • Drogi Ekspercie! W Pani ostatnia nadzieja. Od prawie 30 lat zastanawiam się nad pewnym problemem. Kilka dni temu znowu onbejrzałam slalom specjalny i wtedy przypomniałam sobie o forum. I pomyślałam, że wreszcie jest szansa, że zrozumiem. Co? A no - to: skąd narciarz jadący slalom specjalny wie które tyczki są ważne? Według jakiej zasady stawiane są te tyczki (kolory!)? Kiedy stawia się tyczki podwójne? I po co są te dodatkowe tyczki? Dla utrudnienia? Zmylenia? Obserwuje slalomy i pr...
    • Skyddad, podawał gdzieś stronę na której możesz wpisać numer karnetu i zobaczyć później w Internecie gdzie cię na nartach nosiło. Czy znacie może taką stronę dotyczącą skirama dolomiti adamello – brenta? Ryję, ryję i nie mogę znaleźć, Pozdrawiam
    • Myślę, ze główną przyczyną, że to forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=854 jest martwe są: "pełne rozwagi i wyważenia opinie ekspertów", gdzie na pytanie jakie narty uzyskuje się następujące odpowiedzi: "Proponuje zasiegnac porady fachowcow obslugujacych w markowych sklepach/sieciach (nie mylic z supermarketami). Kazdy producent produkuje wiele modeli nart nieco rozniacych sie pomiedzy markami. Ponadto, mozna trafic juz na poczatek wyprzedazy. Pozdrawiam M.Kwiatkowski I SITN PZN...
    • Znalazłem taki post: Jechałem dawniej wiele razy wprost z wyciągu do kotła Gąsienicowego. Stromo, ale to jeszcze nie przeraża. Żleb pod Palcem raz na wiosnę, po firnie też zaliczyłem w dawnych czasach. Najgorzej jest wjechać, nieco poniżej obserwatorium. Ponieważ przy upadku można wpaść na skały. Zwężenie jest krótkie i potem otwiera sie szeroki łatwy stok do Dolin Kasprowej, którą między drzewami dojeżdża się do nartostrady do Kuźnic. Żleb to nic, ale ja widziałem w tym okres...
    • byłby to, gdy by wyrzucić stąd tych wszyskich pseudo ekspertów, którzy gó.. potrafią na nartach a ich umiejętności ograniczają się do uchlewania się w barach narciarskich opowiadając, jacy to oni są profesjonaliści.
    • Hey! Mam ogromną prośbę do wszystkich amibitniej jeżdżących i chętnie uciekających poza trasę. Jestem w trakcie pisania pracy mgr, a nieodlaczna częścią tego procesu jest ankieta, którą znajdziecie tutaj: www.sendspace.com/file/48t0sg Wypełnijcie ją proszę i odeślijcie na maila: anniox@gmail.com To bardzo pilne, zostało mi mało czasu, a bez tego nie mogę ruszyć dalej. Będę wdzięczna za pomoc :))) Pozdrowienia świąteczne!
    • Nie wiem do kogo napisac, wiec pisze do Ciebie:) W rankingu osrodkow zauwazylem brak Zwardonia. Nie wiem czy to Twoja dzialka ale moze wiesz czyja i potrafisz napomknac tam komu trzeba aby ten Zwardon pojawil sie, tam tez bodajze mozna pojezdzic, np. na Malym Rachowcu. pzdr.
    • Tak się skłąda że będę 25 i 26 grudnia w Opolu... gdzie jest najbliżej na jakiś stok gdzie warto odstać swoje w kolejce i da radę troszkę pozjeżdżać??? Mam też pytanie do ekspertów pogodowych... będzie śnieg i mróz w górach na święta i Sylwestra??
    • Zdarza wam się? Na samym stoku, w kolejce do wyciągu, a może wolicie w wagoniku kolejki? Ja uwielbiam strzelić bąkiszona w czasie jazdy, taki odrzut dodaje mi minimum 5km/h prędkości.
    • Szanowna Pani Expert! Czy ktos Pani tutaj za te bzdury placi? Jezeli tak to chcialbym wiedziec kto i ile? Z powazaniem zwykly narciarz
    • Kochani! Zbliżamy się do 1000 postów o naszych ukochanych nartach (karwingach i klasykach) i deskach, a jakże! Kto napisze tysiączny? Da sie to jakoś sprawdzić? Pzdr:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się