emek

(3 wyniki)
  • mam pytanie, głównie do forumowiczek : )czy byłyście może kiedyś w Galerii Szafa na Olszynce? podobno mozna tam kupic ciuchy wg autorskich projektów no i są jakieś babskie imprezy? przeczytalam gdzies o tym w przelocie, może coś przekręcam, chętnie dowiedziałabym się czegoś z pierwszej ręki! pozdrawiam wszystkich, Emka
  • jakie są Wasze ulubione "letnie" miejsca na Pradze Pd.? na spacer, na randkę, kolację, opalanie? sportów uprawianie? na ochłodę, na poprawę nastroju? z letnim menu? z cieniem? co można zrobić z latem w naszej części miasta? wiele pomysłów jest oczywistych, ale może macie jakieś małe prywatne patenty, magiczne miejsca? coś więcej niż własny balkon : )? napiszmy letni przewodnik miejsc i sposobów na lato : )
  • do pola(46)

drogi polu : ) bardzo mi sie podoba Twoja inicjatywa (tzn. aktywność) na forum i wskazujące na bystry zmysł obserwacji wątki... ciekawa jestem, gdzie dokładnie mieszkasz (umknął mi ten fakt)? ja jestem warszawianką naturalizowaną (pochodzę z Torunia, ale studiowałam w Wa-wie, mieszkam tu 10 lat)... ekh, przeczytalam poprzednie zdanie i uświadomiłam sobie, ze pierwszy raz w zyciu napisalam o sobie "warszawianka" (z gory przepraszam rodowitych warszawiakow, ktorzy maja mi to za zle,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się