emek

(5 wyników)
  • Bez konsultacji z autorką pozwoliłam sobie założyć wątek dot. Jej podróży . Zachęcam do złożenia wizyty na www. Przepiękne zdjęcia , najbardziej podobały mi się : zdjęcia zespołu katedralnego + chmury, piękna fasada katedry w Orivetto i inne też świetne. Mam pytanie do em_emki ,- czy wiesz kto mieszkał i kiedy w tych wieżach w Bolonii? Dzięki za informacje techniczne , wzbogaciłam swoją wiedzę. Lx
  • Z tej to okazji życzę by mąż Twój zawsze o właściwej porze pamiętał o właściwych datach. Szczęścia we dwoje - przez długie lata i wszystkiego czego zapragniecie. Oby owoc Waszego związku rozwijał się ku uciesze Rodziców.
  • Z okazji Miedzynarodowego Dnia Małgoś, Małgosiek, Goś, Gosiek i Małgorzatek skladam Wam obu podwojnie serdeczne zyczenia - Wasza imienniczka :-))
  • Jakos nikt chyba nie napisal(oprocz jej-meza) na temat zjawiska jakim sa zabawki produkcji em_em na naszej stronce. Chcialabym wyrazic podziw i podlac go jeszcze w dodatku sosikiem dydaktycznym . Zarowno kukielki jak i domek dla lalek sa fantastyczne. Jak milo miec taka chrzestna,ktora potrafi zrobic tak wyposazony i urzadzony domek.Oczyma duszy widze te wspaniala zabawe jaka bylo "budowanie" tego domku i ile dawal tworczych inspiracji w zabawie jego wlascicielce .Tak samo kukielk...
  • EM_EM(5)

em_em 24.02.2004 19:56 odpowiedz na list odpowiedz cytując nie mogę Was odnaleźć - jestem w Wenecji, ale nie widzę pałacu, tylko zamek w ruinie, ki diabeł ?? • Re: BAL ! wedrowiec2 24.02.2004 19:57 odpowiedz na list odpowiedz cytując Trafiłaś, już z nami jesteś. Jak wyglądasz? • Re: BAL ! em_em 24.02.2004 20:07 odpowiedz na list odpowiedz cytując wedrowiec2 napisała: > Trafiłaś, już z nami jesteś. Jak wyglądasz? spóźniłam s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się