emek

(3 wyniki)
  • niedlugo moi znajomi chca pojechac do rpa. i KONIECZNIE DO KRUGERA... za diabla nie daja soebie wytlumaczysz ze kurger to park taki sam jak kilk ainnych, tyle ze nieco wiekszy i bardzo drogi. Uparli sie na lwy...i wydaje im sie, ze one biegaja tam jak owce..stadami i wszedzie:) Myslisz ze warto zwiedzac krugera? czy zobaczyc np Pilanesberg-Nationalpark? Mnie bardziej zachwycil... mniejszy tlok:)
  • Zimbabwe(16)

Widzieliscie to: serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34183,3311323.html Mugabe, jak zwykle lubi zaskakiwac:) Czasami on mi przypomina naszych politykow... Ale o tym nie na tym forum. Zatem zapraszam do dyskusji na tematy zwiazane z odbieraniem ziemi bialym farmerom. Co o tym sadzicie? Z tego co wiem, to nie tylko ulubione zajecie Mugabe, ale tez ma ten fakt miejsce w innych krajach.
  • Zambia(13)

Witajcie Ostatnio zostalam zastrzelona wiadomoscia o bardzo prawdopodobnej przeprowadzce do Zambii. W zwiazku z tym zapraszam do dyskusji o tym kraju- wszystkich ktorzy byli, mieszkali lub sympatyzuja :) Pozdrawiam Was swrdecznie. EmKa -- jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się