Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      fiat

fiat

(14 wyniki)
    • A gdyby tak wzorując się na niedawnej paradzie Trabantów zrobić taką paradę Fiatów i pokazać Bieruniakom, że Tyszanie łatwo nie oddadzą TYSKIEGO FIATA????
    • pojawiły sie głosy sprzeczne-kampania wyborcza czy kampania w obronie fiata.. napewno nie wyborcza, choc i takie głosy mimo roku wyborczego mnie ...dziwią. Dlaczego?? z prostych przyczyn o czym ponizej.Co prawda poczesci opisałem to w innym wątku, ale ten temat wymaga jak pokazuje zycie specjalnego watku, szkoda ze wogóle go wymaga: kampania w obronie fiata została poparta, jezeli takiego slowa mozna uzyc przez RM Tychy, na którą RM Tychy przeznaczyła kwote 77tys zł...bo jest to...
    • Nowy model fiata, który będzie produkowany w Tychach, został ochrzczony "Gingo". Na razie nikt nie wie, co oznacza nowa nazwa Nazwę ujawnili przedstawiciele Fiata podczas trwających właśnie targów samochodowych w Genewie. Model, który ma zastąpić seicento i pandę, był wcześniej znany jako "Projekt 169". Nowa nazwa zaskoczyła Wiesławę Pawłowską z biura prasowego Fiat Auto Poland SA. - Dowiedziałam się o tym z internetu. Nasz rzecznik jest w Genewie i jeszcze nie kontaktował się z ...
    • Jak tam się pracuje jedni chwalą drudzy narzekają!!!
    • tak , co do wątku bierun od morza...... przecież ludziska tu chodzi o ziemie o fabryke o podatek który FIAT odprowadza , oni powołuja sie ze to były ich tereny 100 lat temu a moze odrazu oddajmy całe tychy Pszczynie np bo kiedys jak babajagi fruwały Tychy były terenami Pszczynskimi Bieruniu stuknij sie w głowe
    • motoryzacja.interia.pl/news?inf=452379
    • Gdzie w Tychach lub okolicy można pojeździć na placu manewrowym, ćwiczebnie poza godzinami z instruktorem?
    • chciałabym zapytać się was o opinie na temat pracy w np fiacie dla kobiety albo którą z firm na terenach przemysłowych oprócz leara mi proponujecie w miare dobrze płatna ,pracy i harówy się nie boje chce pracować ,,,
    • Ja bym oddał Fiata bez namysłu. Po cholerę mafię trzymać na swoim terenie. Jest dokładnie tak jak mówi szef Bierunia. To jest sakramencka ośmiornica, ale skoro ich chce to bym dał.
    • z tym knedlickiem badziewiem i czeskim syfem. Sami pomyslcie ile powistałoby miejsc pracy, jak podniósł by sie standard Fiata. Ktos pewnie wziął niezła łapówke skoro sie dogadali a Fiat z tego co wiem zrezygnował pewnie jakis tłusty baran na stołku dostał w łape. Ech nawet kupił bym takiego fiata oczywiscie uzywke na płycie VW i cześciach
    • Wczoraj otwieram skrzynke patrze list " od Prezydenta miasta Tychy" Poświecony jest sprawie Fiata i tego że Bieruń chce przesunąc granice. Pisze że zostana wyznaczone miejsca np szkoły podst itp do wyrażenia swojej opini na ten temat. Uważam że musimy się wypowiedziec i stanowczo zaprotestować!!! Bierun nie może dostać tej ziemi !!!
    • tychy.naszemiasto.pl/wydarzenia/586548.html No i rozpoczął sie bój o Fiata.. Bierun juz po konsultacjach nas czeka ona od 22.04 do 29.04.. Fiat nie został wybudowany w Bieruniu, a w Tychach, ba decyzja o wybudowaniu mówiła o wybudowaniu go w Tychach a nie w Bieruniu, mieszkania dla pracowników Fiata powstały w Tychach, szkoła fiatowska powstała w Tychach, pracownicy fiata to w przytłaczajacej wiekszości tyszanie...a to że cześć tej ziemi kiedyś tam nalezała do bierunia...cóż gran...
    • Fiat chce zostać w Tychach Enrico Pavoni, prezes Fiata Auto Poland, poprosił wicepremiera Ludwika Dorna, aby nie zmieniał granic między Bieruniem a Tychami. Takiej korzystnej dla siebie zmiany domagają się władze Bierunia, przekonując, że największa w Polsce fabryka samochodów powstała tak naprawdę na ich terenie Sprawa dotyczy działki, na której stoi dziś część hal Fiata. Bieruń argumentuje, że do lat 70. była ona jego własnością, Tychy - że budowa fabryki ruszyła, gdy dzia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się