-
jak wyżej chodzi o regulację zaworów fiat panda 1,1 wym rozrządu i uszczelek silnika ile może kosztować i dobrze żeby było blisko ok 5 km np ale nie koniecznie aż tak wygodnie
-
Czy ktos wie co sie stalo ?
-
Jestem zainteresowany zakupem małego, ekonomicznego i nie drogiego samochodu w dobrym stanie technicznym i wizualnym? Samochód do miasta.
-
Jak w temacie. Potrzebuję dobrego i niedrogiego mechanika do fiata punto.
Znacie jakiegoś? Takiego, który zna się i potrafi zdiagnozować problem.
-
Witam! Mam pytanie czy ktoś orientuje się czy w Ciechanowie jest jakiś mechanik który zajął by się moim maluchem? W zeszły wtorek po tych ostrych mrozach mój maluch po prostu nie chce odpalić. Sam już sobie nie daje rady, bo ani z popychu ani na kable nie odpala. Kręci kręci ale jednak nie ma hmmm... siły załapać. Bardzo proszę o pomoc! Do poprzedniego poniedziałku spisywał się wzorowo. Ani jednego problemu. Po nocy -12 odpalał za pierwszym razem. Zeszło do -15 i od poprzedniego wtorku nie od...
-
Witam wszystkich! Pomysł jak w temacie. Pomyślałem ostatnio o założeniu w Ciechanowie klubu fiata 126p. W wielu miastach takowe kluby istnieją, w Ciechanowie niestety nie. Ja osobiście posiadam właśnie ten zabytek PRL'u i jeżdżąc po Ciechanowie zauważyłem że naszymi ulicami jeździ jeszcze sporo poczciwych fiacików i co najfajniejsze, jeżdżą nimi stosunkowo młodzi kierowcy. Uważam że to byłby w miarę ciekawy pomysł aby np. raz w miesiącu zrobić sobie tego typu spotkanie i przejechać konwojem p...