fiat

(3 wyniki)
  • Witam Mam takie pytanie czy ktoś mi może powiedzieć jak przewozić dwulatka jak niema pasów z tyłu a z przodu fotelika nieda sie przypiąć tyłem bo auto ma za krótkie pasy Czy można dziecko przewozić przodem na przednim siedzeniu? (w foteliku)
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- Dzisiaj 20-04-07 doszło do kolizji na skrzyzowaniu Wyszogrodzkiej z AK. najgorsze jest to ze to skrzyzowanie juz nie raz znalazło sie na ramach prasy jako niebezpieczne. Oprócz tego, że jest garb i kierowcy wyskakują sobie pewnie z usmiechem na twarzy, to jeszcze do tego sygnalizacja działa tak ze szlak trafia.w jedna stronę z 5 minut a w drugą ze 2 - tyle tylko ze czasu starczy na przejscie przez uli...
  • A co powiecie na dymiące lub rozlatujące sie ciężarówki? Może warto pokusić się o utworzenie listy, na którą moglibyśmy wpisywać numery rejestracyjne trucicieli. Często w mieście widać jak Jelcz lub Star z lat 70 kopci i nas truje. Na zachodzie, w który tak się zawsze zapatrujemy, za zapalenie ogniska w przydomowym ogródku można zostać ukaranym. Niech Policja czerpie dane z takiej listy i wzywa właścicieli samochodów do wyrywkowej kontroli stanu technicznego, jak widać przegląd re...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się