fiat

(6 wyników)
  • Powoli muszę kupić synkowi nowy fotelik 9-18, za miesiąc-góra dwa główka dosięgnie górnej krawędzi obecnego fotelika. Zastanawiam się pomiędzy Romerem Duo Plus, Romerem Safefix Plus i Romerem Safefix Plus TT. Jeżdżę fiatem lineą (2010). Nie wiem, czy nie warto też rozważyć MC Pearl. Chciałam się też upewnić, czy mając samochód z isofixem jest sens się zastanawiać nad fotelikiem bez isofixu? - chyba nie? Będę wdzięczna za radę.
  • Pięknie proszę o pomoc, bom całkiem już głupia ;) Szukam fotelika 9-18kg, na stałe będzie montowany w toyocie corolli (bez isofixa), a czasem przewożony - razem z dzieckiem ;) - przez babcię w jej fiacie uno. Od razu dodam, że ja jestem kiepskim kierowcą, więc fotelik chciałabym bezpieczny... Nie mówię, że cena nie gra roli, bo do pewnego stopnia gra, ale jakby do podanych kryteriów przypasowała jakaś droższa opcja to może bym się i szarpnęła :) Z góry dziękuję :)
  • Proszę o radę jaki fotelki wybrac - synek ma 16 miesięcy, waży ok 10 kg, jest mały i drobny, ale strasznie ruchliwy. Fotelik musi pasowac do alfa romeo 156 rok 2004 i fiata croma rok 2006 z isofixem. Myślałam o Maxi Cosi Tobi , BeSafe Izi Comfort X3 albo Jane Exo Isofix , proszę o Wasze opinie na ten temat, może proponujecie jakies inne foteliki pasujace do tych samochodów? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, musze jak najszybciej kupięc fotelik bo w starym 0-13 kg synek nie może już wytrzy...
  • Witam, potrzebuję pomocy przy wyborze fotelika dla córki. Chcę kupić fotelik 9-18kg, montowany przodem do kierunku jazdy, który będzie dobry do samochodu Fiat Bravo (samochód 3-drzwiowy, rocznik 2000). Cena nie jest najważniejsza, dla mnie liczy się bezpieczeństwo dziecka (na tym nie chcę oszczędzać). Moja córka skończyła właśnie 9 miesięcy, waży niecałe 8 kg, wrostu ma ok 75cm - jest drobna, ale bardzo ruchliwa. Obecnie mamy fotelik MaxiCosi Citi i córce wystają już nóżki, no i...
  • Babcia posiada taki samochod i czasami trzeba corke nim przewiesc. Do tej pory jezdzila 0-13 ale juz wyrasta z niego. Myslalam o czyms w przedziale 9-25. Pasy na tylnim siedzeniu sa dosc krotkie. Woallabym, zeby byl tez w miare tani. Na wiosne bedzie zmiana prawdopodobnie na corse wiec dobrze jakby do nej tez pasowal. Z gory dziekuje za odpowiedz
  • W najbliższym czasie muszę kupić synowi nowy fotelik, bo ze swojego pierwszego już prawie wyrósł. Szukamy fotelika powyżej 9kg, najlepiej 9-25 lub 9-36, montowanego pasami, koniecznie z regulacją pochylenia siedziska (czeka nas kilka dalekich podróży z dzieckiem). Fotelik musi pasować do Mazdy 626 1993r i Fiata Brava 1998r. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się