Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      fiat

fiat

(6 wyników)
    • jaka jeste roznica miedzy fiatem panda,toyota yaris , a oplem corsa?
    • na czym się wam lepiej jeździło na punto, czy na lanosie??? ja osobiście nie mam "zaufania" do fiatów wydają mi się jakies sztywne i źle mi się puntem jeździło po mieście. Lanosem, mimo, że byl mocno używany, dużo przyjemniej mi się jeździło. Zastanawiam się czy to nie kwestia radia itego, że w domciu mam matiza, to może się do daewoo przyzwyczaiłam ;))))))))))))))
    • Niesprawiedliwe jest to, że WORD y co pewien czas zmieniają sobie samochody na nowe marki. Uczyłam się jezdzić na PUNTO a trafił mi się CHAVROLET. Oblałam na placyku. Nie dość, że stres, to jeszcze te kijowe zagłówki utrudniające widoczność z tyłu, i inne lusteka (bardziej przybliżają). Teraz żałuję, że wcześniej nie wykupiłam sobie kilka godzin na Chavrolecie. W Wordzie jest pół na pół, zależy a co się trafi...Osk nie nadążają ze zmianą samochodów, tym bardziej że Chavrolety to t...
    • Mam do wyboru szkolenie na fiacie i na oplu. Co polecacie?
    • Który samochód lepszy do nauki dla wysokiej osoby - prawie 190 cm? Czy ktoś mógłby także podpowiedzieć na którym z tych samochodów lepiej idzie nauka?
    • mam prawko 2 miesiace ... z męzem mamy fiata 126p i punto , ..sama moge jeździc fiatem 126p ale punto powiedzial ze nie da bo sie boi i moge jeździć nim tylko z nim ....blee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się