aga0700 01.09.08, 19:10 chciałabym zapytać się was o opinie na temat pracy w np fiacie dla kobiety albo którą z firm na terenach przemysłowych oprócz leara mi proponujecie w miare dobrze płatna ,pracy i harówy się nie boje chce pracować ,,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbuziaczekk Re: praca w tychach 01.09.08, 19:36 Jesli moze byc praca za 1200 zł na reke to polecam AWECO koło fiata - praca dla kobiet na produkcji przy produkcji podzespolow do AGD czyli produkcja i montaz... praca jak kazda inna jedni narzekaja inni chwala... nikomu nigdzie i w niczym nie dogodzisz... ja tam pracuje 1,5 roku od samego poczatku istnienia tej firmy i jest OK jedynie te zarobki..... ale wiecej raczej nigdzie nie wyciagniesz pracujac od pon do pt bez nadgodzin... na fiata nie polecam isc jest bardzo ciezka praca dla kobiet...nie pracowałam ale z bardzo wielu opowiadam wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aga0700 praca 02.09.08, 18:39 a czy ktoś pracował w danonie w Bieruniu i napisze jak tam jest i jaka płaca dzięki.... Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: praca 02.09.08, 18:58 Nie pracowałam ale u mnie w firmie w "AWECO" pracuje bardoz wierle kobiet i dziewczyn ktore uciekły z Danona i mowia ze jeden wielki oboz pracy tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: praca 02.09.08, 19:16 A czy możesz napisać,jakie kwalifikacje trzeba posiadać,na ile zmian jest ta praca i co jaki czas szukają nowych ludzi?Czy np.teraz też szukają?jak się można z nimi skontaktować?czym tam dojeżdzasz? Sorki za tyle pytań naraz,ale interesuje mnie to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
aga0700 Re: praca 02.09.08, 19:31 ponawiam pytanie koleżanki dotycz ące firmy aweko ja mieszkam w Bieruniu więc z dojazdem mam bez problemu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: praca w tychach 02.09.08, 20:11 Kwalifikacje to wsumie zadne potrzebuja roboli!! min zawodowe... mile widziane doswiadczenie na produkcji...praca na 3 zmiany jedne machiny pracuja na czterobrygadowce ale jest ich moze 2 juz, reszta od pon do pt, ludzi przyjmuja wsumie co chwile bo firma sie rozwija czyli zworza nowe machiny, ludzie tez odchodzą, duzo dziewczyn w ciazy i na L4 jak ja :), ja mma dojazd ciezki ale dojeźdzałam z kims autem (mialam pod reka 2 osoby), płaca jak wszedzie na produkcji dla kobiet ok 1200 zł + premie jak sobie wyrobicie norme... ciezko nie jest raczej monotonia bo cos tam do czegos wkladasz, cos z czyms laczysz itp taka zabawa...mn Odpowiedz Link Zgłoś
aga0700 bbuziaczekk 03.09.08, 09:00 ale jak tam się dostać napisz może adres tej firmy i dzięki za twoje posty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: bbuziaczekk 05.09.08, 12:59 AWECO ul. Turyńska 80 obok fiata. Jadac autobusem musisz wysiac na auto hicie (strona fiata od bramy towarowej a nie głownego wejscia na fiata) idziesz do recepcji i zostawiasz papieryprzed szlaban przejdź normalnie oni cie nie zatrzymia ani o nic nie zapytaja... Odpowiedz Link Zgłoś