florencja

(8 wyników)
  • Mam ochote na jeszcze jedną chustę.Wiem,że to normalne;)Od początku zastanawiam się nad florką z tego powodu,że jest inna niż większośc pasiaków .Małżonek jest poinformowany,że przy najbliższej okazji (pewnie święta) juz ma dla mnie prezent z głowy.Korzystałam z wyszukiwarki,ale w sumie niewiele jest opinii konkretnie o tym modelu.Czytałam wypowiedzi Nati i Ithilhin jak czekałyście na swoje florki ,potem byłyście zachwycone,a w końcu dosyć szybko sprzedałyście.Czy był jakis powó...
  • Zamotałam się właśnie w moją nową Florencję (jest śliczna, z trudem odeszłam od lustra;-)) i się zastanawiam czy ona nie jest ciut cieńsza/sztywniejsza od innych hoppów? Macam ją sobie, macam Nairobi i mam takie wrażenie.. Czy ona jest waszym zdaniem cieńsza/inna czy mi się na mózg rzuca?
  • florencja(18)

...chusta, która wzbudza mój zachwyt, która powoduje niewielką, acz znaczącą tachykardię, po prostu moja chuściana miłość :))) Czekałam na nią odkąd ją zobaczyła i jak tylko pojawiła sie na stronie hoppediz'a napisałam do Mysi. Dziś przelałam pieniążki, a chusta w piątek wyruszy do mnie, bosz jak ja na nią czekam, no zupełnie jakbym na czwarte dziecko czekała ;P A tak w chwili uniesienia postanowiłam się pochwalić :D
  • Chodzi mi oczywiście o chustę. Przymierzam się do zakupu :). Podobno ma jednostronny nadruk. Czy to nie przeszkadza lub nie utrudnia wiązania- chodzi o to żeby ładnie wyglądała. Oczywiście jestem zupełnie początkująca :). Może lepiej zdecydować się na inną?
  • ależ się zdziwiłam gdy weszłam przed chwilą (całkiem przez przypadek, chciałam coś sprawdzić) na Chustomanię! nie chcę uprzedzać ale szczerze polecam wejście :)
  • na stronie hoppa .. hmm może tą babci zakupię.. i cenę ma taką jak reszta hoppów..
  • i chyba mąż trochę mi się do zachustowanych facetów przekonał - znaczy może da się zawiązać :)))
  • właśnie był kurier :) mam florkę, bosz ona jest piękniejsza niż na zdjęciach, ale jutro na Polach zaszpanuję :)))))))))))))))))))) siedzę sobie i podziwiam i napatrzeć się nie mogę, aż mi szkoda ją do pralki pakować ;))) ps przepraszam za mnożenie wątków, mam nadzieję że mi wybaczycie, ale jak kurier zadzwonił, to jeszcze chwila i bym obcego chłopa wyściskała ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się