fotele

(8 wyników)
  • Z boku fotela kierowcy w 145 jest taka jakby wajcha do podnoszenia fotela. Wiecie o czym mowie. To jest takie coś z takim czymś, co sie wysuwa, teleskopowo, jak gruba antenka:) Kierunek wysuwania jest poziomy, wysuwa sie z korpusu w ksztalcie, powiedzmy, obłym. Jak to cholerstwo działa? Wysuwam, wsuwam, próbuje ruszyć korpus, ale boje się coś uszkodzić. Jak moge podniesc lub opuścic fotel i czy mam to robić siedząc na nim, czy zleźć i manipulowac z boku?
  • prosze o onfo który bezpiecznik jest odpowiedzialny za ogrzewane fotele. Mam pod skórzanymi siedzianiami wyłaczniki ale fotele nie grzeja
  • Witam, mam pytanko, czy ktoś przerabiał już temat zamiany foteli w 145- tej na te np. z 147 czy 156? I czy może będą niższe, bo w standardowych mimo regulacji wysokości siedzi się zdecydowanie za wysoko. Pozdro
  • właśnie zauważyłem (przedwczoraj kupiona)że moja AR 156 ma przy siedzeniach włączniki do podgrzewania ale po włączeniu nic się nie dzieje - fotele nie grzeją, żadnych kontrolek ani bezpieczników nie mogę znaleźć. Proszę o wskazówki gdzie mam tego szukać. Z góry dziękuję za porady.
  • w mojej 156 z 99 roku strasznie wygniótł mi się ran fotela od wsiadania i w ogole. to chyab normalne. czy można tam "dopchać tej gąbki w jakimś zakładzie tapicerskim??? Pozdrawiam Borys
  • czesc jak można usunąć świecące kontrolki air bag z tego co sie dowiedziałem to wada alfy same sie zapalaja jak ja kupiłem nie bylo tego błedu poczym zapaliła sie jedna a po jakimś czasie drugo
  • pozdrawiam wszystkich:) Czy ktoś z ws probował może już obnizyc sam fotel w aucie??? Bo takie obniżenie jak u mnie w 156 z 99 roku jest raczej niewystarczające i zastanawiałem się czy można opuścić fotel mocniej.Pozdrawiam Borys
  • Poprzedni włąściciel mi nieźle zniszczył tapicerke nie mam siły juz patrzyć na moja Alfkę tak okaleczoną czy próbował ktoś dobrać z dostepnych na rynku pokrowców jakieś znośne (bez logo Super TUNNING TEAM albo w tym stylu itd ) tylko dobrze dopasowane do kubełków. Może jakieś namiary - moja tapicerka jest do wymiany bo na siedzeniu kierowcy mam z jednej strony wydarty przewód plastikowy wmacniający tapicerkę. Pozdrawiam Mariusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się